Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2026
trikaladay.gr / Τοπικά / Στην Αθήνα εσπευσμένα ο δήμαρχος Καλαμπάκας για τη γέφυρα της Διάβας

Στην Αθήνα εσπευσμένα ο δήμαρχος Καλαμπάκας για τη γέφυρα της Διάβας

Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Χρήστος Σινάνης αναχωρεί σήμερα 18/01/2016 για Αθήνα. Στις 18:30 το απόγευμα θα συναντηθεί με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό και τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστο Σπίρτζη, έτσι ώστε να διευθετηθεί άμεσα το σοβαρότατο πρόβλημα που προέκυψε με την πτώση της γέφυρας της Διάβας.

Την Τρίτη θα επισκεφτεί το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης ώστε να έχει τις απαραίτητες επαφές με τον αντίστοιχο υπουργό και υφυπουργό κ. Κουρουμπλή και κ. Μπαλάφα.

Δες επίσης

Ελληνική Λύση: Έκτη κατά σειρά παράταση της επικαιροποίησης της μελέτης για την αναβάθμιση της Εθνικής Οδού Τρικάλων – Καρδίτσας

 Eρώτηση  που έχει κατατεθεί στην Ελληνική Βουλή από την Ελληνική Λύση με Αριθμό Πρωτοκόλλου 240/09-10-2026 σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση