Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Σταμάτης Κραουνάκης: Δεν το κουβάλησα ποτέ, ποτέ δεν ντράπηκα που είμαι χοντρός

Σταμάτης Κραουνάκης: Δεν το κουβάλησα ποτέ, ποτέ δεν ντράπηκα που είμαι χοντρός

“Όλα αυτά στην ανεκδοτολογία της δημιουργίας έχουν πάρα πολύ μεγάλη πλάκα” δηλώνει ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Θέση για τις ενστάσεις της Άλκηστης Πρωτοψάλτη ως προς τη λέξη “χοντρή” στην μεγάλη του επιτυχία, Άδωνις πήρε ο Σταμάτης Κραουνάκης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Musikology της ΕΡΤ, απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

“Δηλαδή το να μην πούμε την χοντρή… χοντρή; Αυτό θέλουμε να πούμε, για να τελειώνουμε; Παλιά δεν υπήρχαν αυτά! Ο Ρίζος έκανε καριέρα σαν κοντός, η χοντρή του θησαυρού έκανε τεράστια καριέρα σαν χοντρή του θησαυρού στη γελοιογραφία.

Δεν βρίζουμε κανέναν. Όλα αυτά στην ανεκδοτολογία της δημιουργίας έχουν πάρα πολύ μεγάλη πλάκα” τόνισε αρχικά ο μουσικοσυνθέτης.

“Δεν ξέρω, εγώ ως χοντρός δεν το έχω γενικά αυτό το πράγμα πάνω μου. Δηλαδή δεν το κουβάλησα ποτέ, ποτέ δεν ντράπηκα που είμαι χοντρός.

Πιστεύω πάρα πολύ στη σάτιρα, πάντα υπάρχει τρόπος να πούμε αυτό που πρέπει να πούμε χωρίς να προσβάλουμε κανέναν. Όπως και πάντα υπάρχει τρόπος να σατιρίσουμε κάτι χωρίς να πυροβολήσουμε”.

“Δεν κοροϊδεύεται το κοινό! Αν δεν είναι το τραγούδι να πάει στην ψυχή του κόσμου, όσο λεφτά κι αν του ρίξεις, δεν θα ζήσει παρά μόνο δυο μήνες.

Για να το ψωνίσει η ψυχή το τραγουδάκι, πρέπει κάτι να κουνηθεί μέσα στο φυλλοκάρδι αλλιώς… goodbye” συμπλήρωσε, ακόμα, ο Σταμάτης Κραουνάκης.

newsit

Δες επίσης

Ρούλα Κορομηλά: Ξέσπασε για την υπόθεση Λύτρα – «Σε στέλνουν στο νοσοκομείο και με μια συγγνώμη, άφεση αμαρτιών;»

Για την υπόθεση του γνωστού ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα, ο οποίος ομολόγησε τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου ...