Σάββατο, 18 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Ελλάδα / Κόντρα Άδωνι Γεωργιάδη – Παύλου Πολάκη για μια… δημοσκόπηση των «Ράδιο Αρβύλα»

Κόντρα Άδωνι Γεωργιάδη – Παύλου Πολάκη για μια… δημοσκόπηση των «Ράδιο Αρβύλα»

Ποιος να το περίμενε ότι οι «Ράδιο Αρβύλα» του ΑΝΤ1 θα πυροδοτούσαν πολιτική κόντρα μεταξύ του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Παύλου Πολάκη.

Όλα άρχισαν από τη «δημοσκόπηση» της παρέας από τη Θεσσαλονίκη στην εκπομπή της 8ης Απριλίου σχετικά με το αν ο Άδωνις Γεωργιάδης ή ο Παύλος Πολάκης ήταν καλύτερος υπουργός Υγείας. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, οι περισσότεροι προτίμησαν τον Παύλο Πολάκη (69%) έναντι του Άδωνι Γεωργιάδη.

Έτσι, λοιπόν, ο Πααύλος Πολάκης ανήρτησε στο Χ την εν λόγω τηλεοπτική «σφυγμομέτρηση», γράφοντας: «69-31 στην έδρα του μέσα! Εβίβα λαδέμπορα».

Παύλος Πολάκης, Ράδιο Αρβύλα, Άδωνις Γεωργιάδης, Παύλος Πολάκης Άδωνις Γεωργιάδης

Από την πλευρά του, ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν άφησε ασχολίαστη τη δημοσίευση του Παύλου Πολάκη και – με τη σειρά του – έγραψε στο Χ: «Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ψεύτικος λογαριασμός, αλλά είναι αλήθεια… Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζει για “δημοσκόπηση” των “Ράδιο Αρβύλα”».

Άδωνις Γεωργιάδης, Ράδιο Αρβύλα, Παύλος Πολάκης, Άδωνις Γεωργιάδης Παύλος Πολάκης

ieidiseis

Δες επίσης

Αστυνομικοί έστησαν σκηνές στο Σύνταγμα – Γιατί διαμαρτύρονται – Δείτε φωτογραφίες

Παράσταση διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος πραγματοποιούν από το πρωί της Παρασκευής (17/05), δεκάδες αστυνομικοί εκφράζοντας τη διαφωνία ...