Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Σταμάτης Γονίδης: «Εγώ έπρεπε να διαφημίσω το ουίσκι, που πίνω κιόλας, όχι ο Αργυρός που δεν πίνει»

Σταμάτης Γονίδης: «Εγώ έπρεπε να διαφημίσω το ουίσκι, που πίνω κιόλας, όχι ο Αργυρός που δεν πίνει»

Συνέντευξη στον Ant1 παραχώρησε ο δημοφιλής τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τη Eurovision, για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων, αναφορικά με τις διαφημίσεις στις οποίες πρωταγωνιστούν τραγουδιστές, αλλά και για την ισότητα στο γάμο.

«Δεν παρακολουθώ την Eurovision»

«Δεν παρακολουθώ τη Eurovision. Ξέρω ότι συμμετέχει κάποια τραγουδίστρια, η Μαρίνα Σάττι. Είναι καταπληκτική στο θέμα της σκέψης και είναι ιδιαίτερη καλλιτέχνιδα».

«Ο Νταλάρας είναι μεγάλο κεφάλαιο και μπορούμε να δικαιολογήσουμε όσα δεν μας είναι αρεστά»

Για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, ο Σταμάτης Γονίδης απάντησε: «Έχουμε πολύ καλούς τραγουδιστές, τον Οικονομόπουλο, τον Βέρτη, την Καλλιμάνη, την Ελληνίδου. Ο Νταλάρας έχει τις απόψεις του. Είναι μεγάλο κεφάλαιο στο ελληνικό τραγούδι και μπορεί να δικαιολογήσουμε να πει πράγματα που δεν μας είναι αρεστά.

Ποιος θα ήταν αυτός που δεν θα ήθελε να πάρει κάποια καλά χρήματα για να διαφημίσει ένα προϊόν; Έχω δει τον Αργυρό να πίνει ουίσκι σε μία διαφήμιση. Εγώ έπρεπε να το έχω διαφημίσει, γιατί εγώ πίνω, ο Αργυρός δεν πίνει».

«Η εκκλησία πρέπει να καταλάβει ότι είναι αγάπη και ότι πρέπει να αγκαλιάσει όλον τον κόσμο»

Κλείνοντας, ο Σταμάτης Γονίδης απάντησε για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή και στο σπίτι του και στο κρεβάτι του, αρκεί να μην πειράζει τον άλλον.

Η εκκλησία πρέπει να καταλάβει ότι είναι αγάπη και ότι πρέπει να αγκαλιάσει όλον τον κόσμο. Βέβαια έχει το δικαίωμα να πει ότι δεν παντρεύει μέσα στον ιερό χώρο άτομα του ίδιου φύλου».

enikos

 

 

Δες επίσης

Κώστας Κωστόπουλος: Αθώος ο σκηνοθέτης για τον βιασμό της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου

Ομόφωνα αθώο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Κώστα Κωστόπουλο με την κατηγορία του βιασμού της ...