Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023
trikaladay.gr / Τοπικά / Στα Τρίκαλα σήμερα 03/4/2022 ο Αντιπρόεδρος της ΔΟΕ Γιώργος Τρούλης

Στα Τρίκαλα σήμερα 03/4/2022 ο Αντιπρόεδρος της ΔΟΕ Γιώργος Τρούλης

🚩Στην πόλη μας – Τρίκαλα – βρέθηκε σήμερα Κυριακή 3η του Απρίλη 2022, ο Αντιπρόεδρος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας – (ΔΟΕ) – ο οποίος θα παραμείνει για να παρακολουθήσει τις εργασίες της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Εκπ/κών Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Τρικάλων (ΣΕΠΕ Τρικάλων), το απόγευμα της Δευτέρας 4ης του Απρίλη 2022, στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων.
🚩Ο Αντιπρόεδρος της ΔΟΕ Κος Γιώργος Τρούλης είχε διαδοχικές ενημερωτικές συναντήσεις με τα μέλη του Αυτόνομου Δικτύου Εκπ/κών Τρικάλων , όπου συζητήθηκαν τρέχοντα και επίκαιρα εκπαιδευτικά θέματα και θέματα Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, αναλύθηκαν επίσης και ειδικότερα θέματα, όπως: COVID – 19 και σχολεία, αναπληρωτές εκπ/κοί, αξιολόγηση, συνδικαλιστικά θέματα του κλάδου αλλά και για τη συμμετοχή του κλάδου στην Πανελλαδική Απεργία της ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ, της 6ης του Απρίλη 2022 !! Επίσης από τα μέλη του Αυτόνομου Δικτύου Εκπαιδευτικών Τρικάλων έγινε πλήρης και λεπτομερής ενημέρωσή του, για τα εκπαιδευτικά δρώμενα του Νομού Τρικάλων.

Δες επίσης

Αίτημα του ΤΕΕ Τρικάλων για στελέχωση κλιμακίων μηχανικών δευτεροβάθμιων ελέγχων της Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών με εθελοντές μηχανικούς

Τρίκαλα 26/09/2023 Αρ. Πρωτ. 13/2023 ΠΡΟΣ: Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Κ. Κικίλια Βασίλειο ...