Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2026
trikaladay.gr / Τοπικά / Σοβαρό τροχαίο στην ε.ο Τρικάλων-Λάρισας. Τραυματίστηκαν γιαγιά και εγγονή

Σοβαρό τροχαίο στην ε.ο Τρικάλων-Λάρισας. Τραυματίστηκαν γιαγιά και εγγονή

Σύγκρουση ενός επιβατικού ΙΧ με αγροτικό λίγο μετά το Πετρόπορο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας γυναίκας και ενός παιδιού με καταγωγή από χωριό του Δήμου Φαρκαδόνας

Συναγερμός σήμανε αργά το απόγευμα της Τετάρτης στην Τροχαία, την Πυροσβεστική αλλά και στο ΕΚΑΒ, μετά την σύγκρουση δυο οχημάτων, ενός επιβατικού ΙΧ κι ενός αγροτικού αυτοκινήτου, που κινούνταν στην εθνική οδό Τρικάλων – Λάρισας, στο ρεύμα προς Τρίκαλα.

Σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» τα οχήματα κινούνταν στην εθνική οδό με κατεύθυνση προς Τρίκαλα, συγκρούστηκαν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες λίγο μετά τον Πετρόπορο, στο ύψος του εργοστασίου Βιολάντα.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης να εκτραπεί και να ανατραπεί από την εθνική οδό στον παράδρομο το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που επέβαινε μια γυναίκα και ένα παιδάκι.

Από το ΙΧ ανασύρθηκε τραυματισμένη και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ η γυναίκα και ένα παιδί με καταγωγή χωριό του Δήμου Φαρκαδόνας.

Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και η γυναίκα και το παιδί να επιστρέψουν γρήγορα, υγιείς, στο σπίτι της.

 

Δες επίσης

«Χάσαμε τη Θεία Στοπ» του Γιώργου Διαλεγμένου παρουσιάζεται στα Τρίκαλα

«Χάσαμε τη Θεία Στοπ» Το θεατρικό κόσμημα του Γιώργου Διαλεγμένου μετά την επιτυχία στην Αθήνα ...