Δευτέρα, 20 Απριλίου 2026
trikaladay.gr / Ελλάδα / Σοκ: Αγρια δολοφονία 14χρονου σε χωριό της Θεσσαλονίκης

Σοκ: Αγρια δολοφονία 14χρονου σε χωριό της Θεσσαλονίκης

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένα παιδί ηλικίας 14 ετών βρέθηκε άγρια δολοφονημένο στο χωριό Γέφυρα της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το thestival.gr, το παιδί δεν είχε επιστρέψει το Σάββατο σπίτι του ύστερα από βραδινή έξοδο με φίλο του και οι γονείς του δήλωσαν την εξαφάνισή του.

Ωστόσο, οι έρευνες είχαν τραγική κατάληξη καθώς το πρωί της Κυριακής το παιδί βρέθηκε με κομμένο το λαιμό και ξυλοκοπημένο σε χώρο κοντά στο γυμναστήριο του παιδιού. Σημειώνεται πως το κινητό του βρέθηκε δίπλα στο άψυχο σώμα του.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Πηγή: nooz.gr

Δες επίσης

Κεφαλονιά: «Δεν είναι νοσηλεύτρια» – Αντίδραση εργαζομένων του νοσοκομείου για τις καταγγελίες μετά τον θάνατο της Μυρτούς, ΕΔΕ από τον Γεωργιάδη

Εντολή για τη διενέργεια ΕΔΕ έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μετά την ανακοίνωση που εξέδωσαν το Σωματείο ...

Αφήστε μια απάντηση