Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2026
trikaladay.gr / Τοπικά / Σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Σάμο 39χρονος Τρικαλινός

Σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Σάμο 39χρονος Τρικαλινός

Κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση το άδικου θανάτου 39χρονου με καταγωγή από τη Μουριά Τρικάλων, που ενεπλάκη σε τροχαίο στη Σάμο, όπου και εργαζόταν.

Σύμφωνα με  πληροφορίες του samostimes το τροχαιο δυστύχημα σημειώθηκε  στο τμήμα της επαρχιακής Εθνικής οδού Βαθέος Πυθαγορείου στην περιοχή Γλυκόριζα.

Συγκεκριμένα γύρω στις 6 το πρωί σήμερα, δίκυκλο όχημα συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα τον θανασιμο τραυματισμό του 39χρονου οδηγού  του δικύκλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  ο οδηγός του αυτοκινήτου τύπου VAN (25χρονών) με κατεύθυνση  από Σάμο προς Πυθαγόρειο έστρίψε αριστερά του δρόμου την στιγμή που από την απέναντι πλευρά ( από Πυθαγόρειο  πρός Βαθύ) κινούνταν το δίκυκλο με τον 39χρονο οδηγό.

Η εξόδιος ακολουθία του άτυχου άνδρα, θα πραγματοποιηθεί σε ημέρα και ώρα που θα γίνουν γνωστά, ύστερα από την διαδικασία νεκροψίας/νεκροτομής.

 

 

 

 

 

pylinews

Δες επίσης

Βραδιά Μουσικής Δωματίου με κλαρινέτο, σαξόφωνο και πιάνο στα Τρίκαλα

Ο Σύλλογος Φίλων της Μουσικής Τρικάλων προσκαλεί το κοινό σε μια ξεχωριστή Βραδιά Μουσικής Δωματίου, ...