Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Σκληρή κριτική Κ. Σκρέκα στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για το Ασφαλιστικό

Σκληρή κριτική Κ. Σκρέκα στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για το Ασφαλιστικό

Σκληρή κριτική στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ άσκησε ο Βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. και Πρώην Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας, για τις αλλαγές που θέλει να περάσει στο Ασφαλιστικό. Μιλώντας στην ΕΡΤ 1 και στο STAR τόνισε ότι «ζητάνε προτάσεις από εμάς, από την αντιπολίτευση, δίχως να μας έχουν πει αυτοί που κυβερνάνε τις δικές τους. Περιμένουμε να τους ακούσουμε και αναλόγως να τοποθετηθούμε».

«Η Κυβέρνηση» συνέχισε ο κ. Κ. Σκρέκας «προσπαθεί να λύσει με επικοινωνιακά τρικ τα προβλήματα της χώρας. Όμως εμείς πώς να συνεννοηθούμε με έναν άνθρωπο, που άλλα λέει το πρωί, άλλα το μεσημέρι, άλλα το βράδυ. Πώς να συνεταιριστούμε αν θέλετε με έναν συνέταιρο που το βράδυ βάζει το χέρι στο ταμείο και κλέβει τα χρήματα. Ο κ. Τσίπρας έχει χάσει την αξιοπιστία του, έχει απογοητεύσει τον κόσμο που τον ψήφισε, ακόμη και τώρα δεν λέει την αλήθεια. Πρέπει να πει την αλήθεια επιτέλους. Ζούμε εθνικό εξευτελισμό. Άλλα λέει τη μια στιγμή, άλλα την άλλη, κάνει tweet και μόλις τον εγκαλεί ο Νταβούτογλου το αποσύρει».
Τέλος ο κ. Κ. Σκρέκας τόνισε ότι «όλοι θέλουμε το καλό της χώρας. Δεν μπορεί να μας εγκαλούν ότι δεν συμφωνούμε όταν σαν Ν.Δ. αποδείξαμε σ’ αυτούς τους 11 μήνες ότι στηρίζουμε τις όποιες προσπάθειες για να αποφευχθεί η Αλβανοποίηση της χώρας», ενώ άφησε αιχμές για τα σημερινά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «από τα 40 χρόνια 7 χρόνια κυβέρνησε η Ν.Δ. και τα υπόλοιπα το «αριστερό ΠΑΣΟΚ» που τώρα έχει έρθει στο ΣΥΡΙΖΑ».

Δες επίσης

Διακοπή κυκλοφορίας σε δρόμο των Τρικάλων την Τρίτη 18/6

Διακοπή κυκλοφορίας και προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδούς της πόλης των Τρικάλων λόγω εκτέλεσης εργασιών ...

Αφήστε μια απάντηση