Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Συνάντηση του Συλλόγου εκπαιδευτών οδηγών με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Σιμορέλη

Συνάντηση του Συλλόγου εκπαιδευτών οδηγών με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Σιμορέλη

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του νομού Τρικάλων Χρήστος Σιμορέλης συναντήθηκε με τον σύλλογο επαγγελματιών εκπαιδευτών υποψηφίων οδηγών του νομού Τρικάλων, στα γραφεία του κόμματος, στα Τρίκαλα. Στη συνάντηση, ο πρόεδρος του συλλόγου Ιωάννης Σκουμπώτης, ο αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Λιάκας και τα μέλη του συλλόγου Νικόλαος Γιαννιώτης, Γεώργιος Κώτσης, Βασίλειος Νταλιάνης, και Άρης Παλάσκας, έθεσαν το πρόβλημα που ταλανίζει τον κλάδο τους, καθώς εδώ και τρεις μήνες οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών απέχουν από τις εξετάσεις οδήγησης. Επίσης, εκφράστηκε ο έντονος προβληματισμός για την ταλαιπωρία 400 περίπου πολιτών του Νομού μας, οι οποίοι περιμένουν να πάρουν το δίπλωμά τους. Κάποιοι μάλιστα εξ αυτών είναι επαγγελματίες με αποτέλεσμα οι καθυστερήσεις να θέτουν σε κίνδυνο την εργασία τους.

Κάνουμε έκκληση, τόσο προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας όσο και στην Διεύθυνση Συγκοινωνιών, να σταθούν στο ύψος των ευθυνών τους και να δοθεί μια οριστική λύση, ούτως ώστε να γίνουν οι εξετάσεις και να λάβει τέλος η ταλαιπωρία των πολιτών, όπως βέβαια και των εκπαιδευτών, οι οποίοι σαφώς θίγονται.

Δες επίσης

Ο Ιατρικός Σύλλογος Τρικάλων στηρίζει τις κινητοποιήσεις των εργαστηριακών γιατρών

ΣΥΝ.ΕΡΓ.ΑΣΙΑ ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΩΝ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΩΝ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ...

Αφήστε μια απάντηση