Τετάρτη, 22 Απριλίου 2026
trikaladay.gr / Τοπικά / Συναγερμός για βόμβα στην Πειραιώς στον πεζόδρομο της Ασκληπιού

Συναγερμός για βόμβα στην Πειραιώς στον πεζόδρομο της Ασκληπιού

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγη ώρα όταν άγνωστος τηλεφώνησε και είπε ότι τοποθετήθηκε βόμβα στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς που βρίσκεται στον πεζόδρομο της Ασκληπιού.
Όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις η Τράπεζα εκκενώθηκε από υπαλλήλους και πελάτες και στη συνέχεια η αστυνομία με την συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου ερεύνησε το χώρο.
Τελικά επρόκειτο για φάρσα και λίγο μετά τις 11.30 το πρωί η Τράπεζα άνοιξε και πάλι και εισήλθαν οι εργαζόμενοι και οι πολίτες.
Η φωτό του trikaladay είναι μετά τη λήξη του συναγερμού και την ώρα ππου άρχισαν να μπαίνουν στο κτίριο οι υπάλληλοι και οι πολίτες

Δες επίσης

Δήμος Πύλης: Στοχευμένες παρεμβάσεις για την προστασία των πλατάνων και του φυσικού περιβάλλοντος

Ο Δήμος Πύλης προχωρά σε συντονισμένες ενέργειες για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και την ...

Αφήστε μια απάντηση