Σάββατο, 18 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / «Συμβουλεύτηκα ειδικό και πήρα θεραπείες εξαιτίας του Λάκη Λαζόπουλου»

«Συμβουλεύτηκα ειδικό και πήρα θεραπείες εξαιτίας του Λάκη Λαζόπουλου»

«Δεν ξεχνιέται αυτό, δεν φεύγει από μέσα μου, δεν περνάει, δεν τον συγχωρώ»!

Η Έφη Σαρρή έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Με το καλημέρα” και μίλησε για την κόντρα της με τον Λάκη Λαζόπουλο, τονίζοντας ότι δεν θα τον συγχωρήσει ποτέ για αυτά που έλεγε μέσα από την εκπομπή του για εκείνη.

«Αν δεν είχα λοιδωρηθεί και τόσο πολύ υβριστεί από τον συγκεκριμένο άνθρωπο θα πήγαινα πολύ καλύτερα στις εκλογές. Με ενόχλησε ο τραγικά άσχημος σχολιασμός από τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ο οποίος κράτησε πάρα πολλά χρόνια! Οι εκλογές ήταν μια μέρα. Ήταν πολλά χρόνια, σε κάθε εκπομπή, σε πανελλαδική εμβέλεια και να κάνει τρελά νούμερα και να εισπράττει πάρα πολλά χρήματα. Από τη στιγμή που σταμάτησε το σκηνικό αυτό, τα νούμερα έπεσαν κατακόρυφα -δεν κάνει τα ίδια νούμερα, το ξέρουμε όλοι αυτό».

«Δεν ισχύει ότι έκανα απόπειρα αυτοκτονίας, αλλά πέρασα έναν γολγοθά. Δεν ήθελα να βγω από το σπίτι, ήμουν συνέχεια μέσα, δεν ήθελα να με βλέπει ο κόσμος, ντρεπόμουν, αισθανόμουν άσχημα. Για ποιο λόγο;Δεν ενόχλησα κανέναν; Συμβουλεύτηκα ειδικό, πήρα θεραπείες, όλα αυτά… για να μπορέσω να συνεχίσω και να βγαίνω στον κόσμο. Δεν ξεχνιέται αυτό, δεν φεύγει από μέσα μου, δεν περνάει, δεν τον συγχωρώ»!
Zappit.gr

Δες επίσης

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης νέο θύμα διαδικτυακής απάτης: «Θα υποβάλω άμεσα μήνυση»

Έξαλλος είναι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με την διαδικτυακή απάτη όπου επιτήδειοι προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα από τους followers του, ...

Αφήστε μια απάντηση