Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022
trikaladay.gr / Τοπικά / Σημαντική αναβάθμιση του Γιώργου Βλαχογιάννη με απόφαση του Κυρ. Μητσοτάκη

Σημαντική αναβάθμιση του Γιώργου Βλαχογιάννη με απόφαση του Κυρ. Μητσοτάκη

Ορίστηκε από τον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη,Αν.ΓραμματέαςΠρογράμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Με απόφαση του Πρωθυπουργούκαι Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Οικονομολόγος- Σύμβουλος Επιχειρήσεων  ΓιώργοςΒλαχογιάννης, ορίστηκε Αν. Γραμματέας Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Η ιδιαίτερα τιμητική  και τόσο καίρια αυτήθέση , δείχνει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του Προέδρου στο πρόσωπο του νεαρού Οικονομολόγου ,ο οποίος σε συνεργασία με τον Γενικό Γραμματέα του κόμματος Παύλο Μαρινάκη και τον Γραμματέα Προγράμματος  Βουλευτή και πρ.Υπουργό ΧάρηΘεοχάρη, θα είναι υπεύθυνοι για την σύνταξη-κατάρτιση του Κυβερνητικού Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία.

Ο Γιώργος Βλαχογιάννης είχε συμμετάσχει υπό τηνπρώην Υπουργό Ντόρα Μπακογιάννηκαι τον υπουργό Κωστή Χατζηδάκη και στη σύνταξη του νυν Κυβερνητικού προγράμματος ,το οποίο παρά τις πολλές αντιξοότητες εφαρμόζεται από την Κυβέρνηση.

Ο Γιώργος Βλαχογιάννης συμμετέχει ήδη ως εκπρόσωπος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, στην γνωμοδοτική Επιτροπή του Υπουργείου Ανάπτυξης για τον Αναπτυξιακό νόμο.

Η συμμετοχή στις εν λόγω επιτροπές είναι άμισθη, τιμητική και σε εθελοντική βάση.

 

Δες επίσης

Χρ. Μιχαλάκης: Είμαστε ενεργά δίπλα στην ΕΟΔ Τρικάλων

Αρωγός του έργου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Νομού Τρικάλων είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η ...