Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Συγκέντρωση Τρικαλινών επαγγελματιών και εμπόρων με κλειστά καταστήματα

Συγκέντρωση Τρικαλινών επαγγελματιών και εμπόρων με κλειστά καταστήματα

Κλειστά θα είναι τα καταστήματα και τα επαγγελματικά γραφεία στα Τρίκαλα την ερχόμενη Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου.
Η Ομοσπονδια ΕΒΕ με όλα της τα σωματεία και ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων αποφάσισαν να συμμετέχουν ενεργά στην πανελλαδική γενική απεργία κλείνοντας τις επιχειρήσεις τους.
Επίσης διοργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το ασφαλιστικό και φορολογικό την ίδια μέρα και στις 10 το πρωί στο Επιμελητήριο.
Ακολουθεί ανακοίνωση του Δ.Σ της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων: Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Τρικάλων συμμετέχει στην Πανελλαδική κινητοποίηση την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016 μαζί με όλους τους φορείς της πόλης μας με κλείσιμο των καταστημάτων.
Καλεί όλα τα μέλη των Σωματείων δύναμής της να πάρουν μαζικό μέρος στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο στις 10 π.μ.
Συνάδελφοι, πρέπει όλοι μας να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, γιατί βρισκόμαστε στο χείλος του γκρεμού πρέπει να δώσουμε ένα μήνυμα στην κυβέρνηση και στους δανειστές ότι το σχέδιο για το ασφαλιστικό δε μπορεί να περάσει.
Η ομοσπονδία ΕΒΕ Τρικάλων επισημαίνει ότι η πρόταση της κυβέρνησης με τις ρυθμίσεις, που εμπεριέχει δε μπορεί να γίνει αποδεκτό, καθώς οδηγεί στην εξαθλίωση τους αυτοαπασχολούμενους, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, χωρίς ταυτόχρονα να λύνει το ασφαλιστικό και το θέμα της βιωσιμότητάς του.
Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ΕΒΕ δηλώνει επίσης τη συμπαράστασή του στο δίκαιο αγώνα των αγροτών και δηλώνει ότι τα προβλήματά τους είναι και προβλήματα όλων μας.

Δες επίσης

Γενικό κάλεσμα της Κίνησης Ανασυγκρότησης του Δήμου Φαρκαδόνας για κλείσιμο της ε.ο Τρικάλων-Λάρισας

Η «κίνηση ανασυγκρότησης Δήμου Φαρκαδόνας» καλεί την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/07/24 και ώρα 08:30 το πρωί στον ...

Αφήστε μια απάντηση