Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Συγκέντρωση των μελών και φίλων της Λαϊκής Ενότητας στα Τρίκαλα

Συγκέντρωση των μελών και φίλων της Λαϊκής Ενότητας στα Τρίκαλα

Πανθεσσαλική σύσκεψη της Λαϊκής Ενότητας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 6/10/2015, σε αίθουσα ξενοδοχείου στη Λάρισα, με την παρουσία των συντονιστικών επιτροπών του νομού και των υποψήφιων βουλευτών.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, οι παρευρισκόμενοι κατέθεσαν τις προτάσεις και τους προβληματισμούς τους για την επόμενη μέρα, άσκησαν κριτική για την πορεία της Λαϊκής Ενότητας, έγινε ένας πρώτος απολογισμός του εκλογικού αποτελέσματος πανθεσσαλικά αλλά και σε πανελλαδικό επίπεδο, συζητήθηκε η φυσιογνωμία που θα πρέπει να έχει η ΛΑΕ, καθώς και οι πολιτικοί στόχοι που θα διαμορφωθούν μετεκλογικά.
Παράλληλα συζητήθηκαν και αποφασιστήκαν τα πρώτα βήματα και οι πρωτοβουλίες που θα συντελέσουν στη δημιουργία αντιμνημονιακού μετώπου ενόψει της πρώτης δημόσιας συγκέντρωσης που θα πραγματοποιηθεί 19 Οκτωβρίου στον χώρο του Κεραμεικού, καθώς και της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης που θα πραγματοποιηθεί αρχές Νοέμβρη.
Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συνέλευση μελών και φίλων ης Λαϊκής Ενότητας στα Τρίκαλα την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, στο «Μανδραγόρα», στις 6:30 το απόγευμα.

Το Γραφείο Τύπου

Δες επίσης

Κάλεσμα της οικογένειας των τριών κοριτσιών από την Καλαμπάκα που χάθηκαν στο «τρένο χωρίς επιστροφή»

Ένας χρόνος συμπληρώνεται στις 28 Φεβρουαρίου από την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, όπου ο χρόνος σταμάτησε για 57 ...

Αφήστε μια απάντηση