Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Συγχαρητήρια και ευχές στους Τρικαλινούς αθλητές της πάλης

Συγχαρητήρια και ευχές στους Τρικαλινούς αθλητές της πάλης

Ευχές και συγχαρητήρια στους τρικαλινούς νεαρούς αθλητές της πάλης, του Αθλητικού Συλλόγου Τρικάλων, από τον Δήμαρχο Τρικκαίων για τις πανελλήνιες επιδόσεις και πρωτιές τους. Στο πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων, οι αθλητές πέτυχαν εξαίρετες πρωτιές και επιδόσεις, συνεχίζοντας τη μεγάλη παράδοση των Τρικάλων στο πανάρχαιο αυτό άθλημα. Ο κ. Παπαστεργίου υποδεχόμενος τους αθλητές και τους προπονητές του λειτουργούντος από το 2014 Συλλόγου, εκτός από τα συγχαρητήρια που έδωσε, διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα είναι πάντα κοντά στον αθλητισμό και στην πάλη ειδικότερα, με ουσιαστικές ενέργειες σε θέματα υποδομής. Τόνισε τη σημασία των επιτυχιών για τη νεολαία μας και, απαντώντας στο αίτημα γι διοργάνωση πανελλήνιου πρωταθλήματος στα Τρίκαλα, επεσήμανε ότι το θέμα μπορεί να εξεταστεί θετικά.
Τους αθλητές συνόδευσαν στο Δημαρχείο οι – προερχόμενοι από τον ιστορικό σύλλογο «Τρίκκη» – προπονητές κ. Βασίλης Μότσιος, Κατσαρός Χρήστος (και ομοσπονδιακός Κεντρικής Ελλάδας), Κώστας Φάλιας και το μέλος του ΔΣ και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου, κ. Σωτήρης Σακκάς.
Οι επιδόσεις των αθλητών ήταν:
Μήτσιος Κων/νος: 53 κ. χρυσό,
Βλαχομήτρος Θεοφάνης: 85 κ. χρυσό
Χρυσόμαλλος Νικόλαος: 53 κ. 5ος
Κοντοβουνήσιος Γρηγόρης: 100 κ. 5ος
Τσιόβολος Αποστόλης: 85 κ. 5ος
Ψωμάς Στέλιος: προκριματικά 3ος

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Δες επίσης

Ευχαριστήριο για τη δημιουργία γηπέδου μπασκετ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων

Ο Σύλλογος Διδασκόντων, οι μαθητές/-τριες και η Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων «Δωρόθεος Σχολάριος» ...

Αφήστε μια απάντηση