Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Σεμινάριο για τις νέες τεχνολογίες από τους Εθελοντες Τρικάλων

Σεμινάριο για τις νέες τεχνολογίες από τους Εθελοντες Τρικάλων

ο “e-trikala”, οι “Εθελοντές Τρικάλων” και ο πιστοποιημένος από το Ι.Κ.Υ του Υπουργείου Παιδείας Οργανισμός “En.O Greece” οργανώνουν σεμινάριο με Θέμα: «Νέες Τεχνολογίες στις Δημιουργικές Περιηγήσεις». Το σεμινάριο διάρκειας 4 ωρών είναι συνέχεια της επιμόρφωσης στους τομείς του Τουρισμού, του Πολιτισμού και της Εκπαίδευσης, που υλοποιείται από τους Εθελοντές από τον Σεπτέμβριο του 2016. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή στις 11 Ιουνίου (από τις 10:00 π. μ. έως στις 14:00 μ. μ) στο Μύλο Ματσόπουλου στις νέες αίθουσες: «Θέατρο Μηχανουργείο και Αναγνωστήριο» και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.
Για λόγους σωστής οργάνωσης και ουσιαστικής εκπαίδευσης ο μέγιστος αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι 40, διαμοιρασμένοι σε δύο ομάδες των 20 ατόμων. Λόγω του περιορισμένου αριθμού των ωφελουμένων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Παρακαλούμε, όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στα μαθήματα, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι την Τρίτη 6 Ιουνίου 2017 στέλνοντας email στην διεύθυνση: [email protected]
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 5 ευρώ, τα οποία και θα καταβληθούν στους υπευθύνους του “En.O Greece” κατά τη διάρκεια της προσέλευσης.
Απαραίτητη προϋπόθεση η χρήση Smartphones ή Tablet με λειτουργικό “Android”, τα οποία οι συμμετέχοντες θα πρέπει να διαθέτουν και να τα έχουν μαζί τους κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.
Πληροφορίες στο τηλ: 6932628110

Δες επίσης

Και το καλοκαίρι… ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ…

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η καλοκαιρινή μας γιορτή. Ένα φαντασμαγορικό σόου, έσκασε σαν πυροτέχνημα στην δομή ...

Αφήστε μια απάντηση