Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Άρθρα / ΣΕ ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ ΣΚΟΙΝΙ….!

ΣΕ ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ ΣΚΟΙΝΙ….!

Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M.Ed., Ph.D. – Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ.
Τα αλλεπάλληλα νέα δεδομένα που παρουσιάζονται στην πολιτική σκηνή της χώρας ταυτόχρονα μεταβάλλουν συνεχώς τις πολιτικές τάσεις της κυβέρνησης και δίνουν ευκαιρία στο παλιό κατεστημένο της οικονομίας και της πολιτικής να απεργάζεται σενάρια επί σεναρίων και φυσικά να κάνει ό,τι μπορεί για να αποσταθεροποιήσει το κυβερνητικό σχήμα όχι για το καλό της πατρίδας αλλά για να καλύψουν τις εγκληματικές τους ενέργειες, που οδήγησαν την κοινωνία στην καταστροφή.
Την προηγούμενη εβδομάδα αρκετά Μ.Μ.Ε. έκαναν λόγο για κλείσιμο των Τραπεζών στις 04-05-16. Αυτό ούτε υπήρχε στο μυαλό κανενός ούτε πολιτικού, ούτε του Δ.Ν.Τ., ούτε της Ε.Ε. Τέτοια διασπορά ψευδών ειδήσεων προέρχεται από τους ανεγκέφαλους της Διαφθοράς και της Διαπλοκής, που επί δεκαετίες έστησαν μεγάλο… τραπέζι και Τρικούβερτο… γλέντι με τα λεφτά του Ελληνικού Λαού. ‘Επειτα έλεγαν πως δεν θα περάσει το Νομοσχέδιο του Ασφαλιστικού και του Συνταξιοδοτικού και φυσικά έκαναν λόγο για πρόωρες εκλογές, για Οικουμενικές κυβερνήσεις, που η Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ τα διέψευσε έντονα.
Την Κυριακή το βράδυ το λιγότερο με 153 ψήφους θα περνούσε αυτό το Νομοσχέδιο από την Βουλή, όπως και έγινε. Για άλλη μια φορά οι Κασσάνδρες της πλουτοκρατίας, διαψεύστηκαν παταγωδώς.
Η Συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου βαδίζει ολοταχώς προς κλείσιμο του θέματος της Αξιολόγησης της οικονομικής πορείας της χώρας και σχεδόν ταυτόχρονα ξεκινάει η συζήτηση για την ρύθμιση του χρέους, που θα ναι η αφετηρία μιας άλλης εποχής, βάζοντας τέλος στα πολύ δύσκολα τρία Μνημόνια που επέβαλαν οι Δανειστές στην χώρα μας. Το … τρένο… της οικονομίας επιτέλους θα μπει στις ράγες…του για να ξεκινήσει για ένα καλύτερο αύριο, με προοπτικές μείωσης της ανεργίας, αύξησης της ανάπτυξης και κατάργησης των Capital Controls των Τραπεζών. Οι ημερομηνίες της 9ης, της 15ηα και της 24ης Μαίου είναι καθοριστικές για την σωτηρία μας.
Η κυβέρνηση, ψηφίζοντας τα επώδυνα μέτρα του τρίτου Μνημονίου, προκειμένου να σωθεί η Ελλάδα, υλοποίησε όλες τις υποσχέσεις που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ του Ιουλίου του 2015 με το τρίτο Μνημόνιο και περιμένει να κάνουν το ίδιο και οι Δανειστές προκειμένου να σταθεροποιηθεί η Κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου και να σταματήσει η μαύρη προπαγάνδα για εκλογές και Οικουμενικές κυβερνήσεις. Τώρα μπορούμε να ελπίζουμε…!
Ο Λαός δεν ξεχνάει ούτε ποιοί κατέστρεψαν την κοινωνία μας ούτε ποιοι αγωνίζονται για την σωτηρία της η οποία βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί. Όσοι ζητούν Εκλογές ας κάνουν υπομονή γιατί η υπομονή είναι … αρετή…!

Δες επίσης

Το εορτολόγιο της εβδομάδας (20-26/5)

ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΜΑΪΟΥ Ανακομιδή λειψάνων του Αγίου Νικολάου, Θαλλελαίου μάρτυρος, Λυδίας της Φιλιππησίας  γιορτάζει: Λυδία * ...

Αφήστε μια απάντηση