Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Σε «φράξιμο» του πεζόδρομου της Κονδύλη προχωρά ο Δήμος

Σε «φράξιμο» του πεζόδρομου της Κονδύλη προχωρά ο Δήμος

Τέλος το παράνομο παρκάρισμα στον πεζόδρομο της Κονδύλη επιχειρεί να βάλει η δημοτική αρχή καθώς παρά τις όποιες προσπάθειες έχουν γίνει μέχρι τώρα συνεχίζει να αποτελεί υπαίθριο πάρκινγκ αυτοκινήτων.

Μάλιστα είναι ώρες που ο πεζόδρομος και ποδηλατόδρομος καταλαμβάνονται από πολλά αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να διέρχονται οι ποδηλάτες και οι πεζοί.

Τα μέτρα αστυνόμευσης με την επιβολή κλήσεων δεν έφεραν αποτέλεσμα οπότε και η δημοτική αρχή αποφάσισε να «φράξει» τον πεζόδρομο με μεταλλικά κολωνάκια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikaladay το σχέδιο προβλέπει να μπουν κολωνάκια στον πεζόδρομο δεξιά και αριστερά σε όλους τους κάθετους δρόμους εμποδίζοντας έτσι τη στάθμευση αυτοκινήτων.

Ηδη όπως ανέφερε στο trikaladay ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Κωτούλας τα κολωνάκια έχουν παραγγελθεί από το Δήμο και αναμένεται να παραληφθούν σύντομα οπότε και θα αρχίσει η τοποθέτησή τους.

Για την τροφοδοσία των καταστημάτων υπάρχει πρόβλεψη να ανοιγοκλείνουν κάποια κολωνάκια με ευθύνη της Δημοτικής Αστυνομίας, η οποία εντός των ημερών αναλαμβάνει και πάλι δράση, τις ώρες που προβλέπει ο σχετικός κανονισμός του Δημοτικού Συμβουλίου για την φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων στις εμπορικές και άλλες επιχειρήσεις.

Δες επίσης

Επίθεση με μπογιές από τέσσερα άτομα δέχτηκε ο Κώστας Αγοραστός – Δείτε φωτογραφίες

Επίθεση από τέσσερα άτομα δέχτηκε σήμερα το πρωί της Παρασκευής ο πρώην Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. ...

Αφήστε μια απάντηση