Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023
trikaladay.gr / Άρθρα / ΣΑΣΜΥ: Επιστροφή στην κανονικότητα σημαίνει “Επαναφορά των επιδομάτων, Χριστουγέννων, Πάσχα και Αδείας.”

ΣΑΣΜΥ: Επιστροφή στην κανονικότητα σημαίνει “Επαναφορά των επιδομάτων, Χριστουγέννων, Πάσχα και Αδείας.”

Ο κ. πρωθυπουργός με Διάγγελμα του https://primeminister.gr/2022/08/20/29970 την 20ή Αυγούστου του 2022, ημέρα εξόδου της χώρας από την Ενισχυμένη Εποπτεία, ανέφερε ότι η 20η Αυγούστου του 2022 είναι μία ιστορική ημέρα για την Ελλάδα και τους Έλληνες αναφέροντας  «Η σημερινή εξέλιξη σηματοδοτεί το τέλος των Μνημονίων και όσων επιβλήθηκαν στο όνομά τους: δυσβάσταχτοι φόροι και περικοπές μισθών και συντάξεων».
 
Ο ΣΑΣΜΥ πιστεύει ότι  : Επιστροφή στην κανονικότητα σημαίνει “Επαναφορά των επιδομάτων, Χριστουγέννων, Πάσχα και Αδείας.”
 

       Με βάση και τις δηλώσεις του κυρίου πρωθυπουργού και λόγω του ότι οι περικοπές έγιναν λόγω της επιδείνωσης των δημοσίων οικονομικών της Ελληνικής Δημοκρατίας που απειλούσε τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα τόσο της ιδίας όσο και της ζώνης του ευρώ εν γένει,  παρακαλούμε όπως εξετάσετε την επαναφορά των επιδομάτων, Χριστουγέννων, Πάσχα και Αδείας σε όλους τους εργαζόμενους του Δημοσίου ( συμπεριλαμβανομένου και των Μελών μας) και σε όλους τους συνταξιούχους στη βάση της λογικής του ν.1082/1980.  

     Κ. υπουργέ εκ μέρους των μελών μας Απόφοιτων της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) σας προτείνουμε να αποδεχτείτε ότι ένας θεσμός όπως αυτός  νομικά αποδεκτός πέραν των 100 ετών δεν  νοείται να θεωρείται οριστικά διαγραμμένος και ότι το ζήτημα χρήζει επανεξέταση.  

              Πιστεύουμε ότι η χορήγηση των εν λόγω επιδομάτων θα αυξήσει την αγοραστική δύναμη των μελών μας, θα ενισχύσει την εμπορική κίνηση και εν τέλει   θα γίνει αποδεκτή και από τους ανθρώπους της αγοράς.    

Ο ΣΑΣΜΥ(Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών) μετά από παρότρυνση των μελών του συνέταξε και σας αποστέλλει το εν λόγω έγγραφο με σκοπό να σας γνωστοποιήσει τους προβληματισμούς των μελών του για το συγκεκριμένο ζήτημα
Παρακαλούμε για την κατά την κρίση σας ανάδειξη και δημοσίευση των θέσεων και προτάσεων του Συνδέσμου μας (ΣΑΣΜΥ).
Με εκτίμηση
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ
ΣΧΟΛΗΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ
(ΣΑΣΜΥ)
image.jpeg

Δες επίσης

Πόσα μπορεί να κερδίσει κανείς από τα τυχερά παιχνίδια;

Αν σας αρέσει να προκαλείτε τη θεά τύχη και ονειρεύεστε μεγάλα κέρδη από αυτήν, τότε ...