Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2026
trikaladay.gr / Lifestyle / Σάλος με… σέξι διαφημιστικό σποτ γυναικείου μπάσκετ

Σάλος με… σέξι διαφημιστικό σποτ γυναικείου μπάσκετ

Οι ιθύνοντες του πρωταθλήματος Αργεντινής στο γυναικείο μπάσκετ βρήκαν έναν αμφιλεγόμενο τρόπο να προσελκύσουν το ενδιαφέρον στο φιλοθεάμον κοινό.

Ετοίμασαν ένα διαφημιστικό σποτ στο οποίο δεν πρωταγωνιστούσε κάποια από τις αθλήτρεις που θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα, αλλά ένα… μοντέλο.

Μάλιστα, η σέξι παρουσία του σποτ έπαιρνε προκλητικές πόζες, απευθυνόμενη στους τηλεθεατές με το σλόγκαν της διαφήμισης να είναι το “θα θέλετε να την ακολουθήσετε;”

Όπως είναι φυσικό, το σποτ προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, αρκετές εκ των οποίων έκαναν λόγο για σεξισμό και για ακατάλληλο τρόπο προώθησης του προϊόντος.

Μάλιστα, η Πάολα Φεράρι της ισπανικής Γκιπουθκόα αντέδρασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας: “Πιστεύω ότι η Αργεντινή έχει παίχτριες. Τι είναι αυτό; Τι πουλάτε;”

Η επίμαχη καμπάνια

Δες επίσης

Μαίρη Βιδάλη για τον θάνατο του γιου της: «Για εσάς έχει περάσει ένας χρόνος, για μένα δεν έχει περάσει ούτε μέρα»

Η Μαίρη Βιδάλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno» του MEGA, και μεταξύ άλλων μίλησε τόσο για τη συμμετοχή ...

Αφήστε μια απάντηση