Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Σακάτεψαν στο ξύλο 18χρονο τρόφιμο του ιδρύματος ανηλίκων Βόλου

Σακάτεψαν στο ξύλο 18χρονο τρόφιμο του ιδρύματος ανηλίκων Βόλου

Νέος καυγάς στην αίθουσα ψυχαγωγίας του Ιδρύματος Ανηλίκων χθες, κατέληξε σε ξυλοδαρμό ενός 18χρονου Έλληνα με καταγωγή από την Κομοτηνή, από τρεις επίσης τροφίμους στο Ίδρυμα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο χτυπημένος στο κεφάλι.

Το επεισόδιο έγινε για διαφορές που είχαν οι τρεις τρόφιμοι, που είναι ηλικίας 20, 17 και 18 χρονών Έλληνας, Ρουμάνος και Αλβανός, με τον 18χρονο και είχε αποτέλεσμα να μην αργήσουν να έρθουν στα χέρια, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ανήλικου, που μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Βόλου.

Οι δράστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Α.Τ. Ν. Ιωνίας και κατηγορούνται για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών. Πάντως, το θέμα με το Ίδρυμα Ανηλίκων απασχολεί σχεδόν καθημερινά τη δημοσιότητα και φαίνεται να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, καθώς φιλοξενούνται τρόφιμοι ανήλικοι ή και νεαροί, διαφόρων εθνικοτήτων, που έχουν διαφορές και αρκετές φορές καταλήγουν σε επεισόδια.

Σημειώνεται τέλος ότι οι τρεις που ξυλοκόπησαν τον 18χρονο, έχουν συστήσει ομάδα και έχουν λάβει και στο παρελθόν μέρος σε ανάλογα επεισόδια.

Δες επίσης

Ποινική δίωξη κατά της ΡΑΣ για τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών – Σε εξέλιξη δύο εισαγγελικές έρευνες

Στο επόμενο -εξίσου σημαντικό- βήμα για την πρόοδο της έρευνας για τα αίτια της σιδηροδρομικής ...

Αφήστε μια απάντηση