Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου 2025
trikaladay.gr / Τοπικά / Προσοχή: Κατολίσθηση στον Αμάραντο Καλαμπάκας από βράχια που έπεσαν στο δρόμο

Προσοχή: Κατολίσθηση στον Αμάραντο Καλαμπάκας από βράχια που έπεσαν στο δρόμο

Ένας βράχος τεραστίων διαστάσεων κατέληξε στο οδόστρωμα πάνω από τον Αμάραντο δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στην ασφαλή κίνηση τροχοφόρων στο επαρχιακό δίκτυο που οδηγεί από Καστανιά προς Αμάραντο.

Η κατάληξη του βράχου πιθανότατα οφείλεται σε κατολίσθηση εξ αιτίας των βροχοπτώσεων του τελευταίου διαστήματος στην περιοχή με συνέπεια αυτός να αποκολληθεί και να καταλήξει στο οδόστρωμα χωρίς ωστόσο να προκαλέσει ζημιές.

Για το περιστατικό κάτοικοι της περιοχής ενημέρωσαν άμεσα τις αρμόδιες αρχές ενώ και με ανάρτησή τους στο διαδίκτυο ενημέρωναν τους διερχόμενους οδηγούς να είναι προσεκτικοί προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα.

Όπως πληροφορούμαστε υπήρξε άμεση κινητοποίηση από πλευράς του Δήμου Μετεώρων και του αρμοδίου Αντιδημάρχου κ. Καψάλη και μηχάνημα έφτασε σε σύντομο χρόνο στο σημείο και απομάκρυνε τον βράχο καθαρίζοντας το οδόστρωμα παραδίδοντάς και πάλι σε ασφαλή κυκλοφορία για τα οχήματα.

 

Δες επίσης

Σύλλογος Φίλων της Μουσικής Τρικάλων: Μουσικά ταξίδια στο κατώφλι του νέου χρόνου

Ο Σύλλογος Φίλων της Μουσικής Τρικάλων, με την υποστήριξη του Δήμου Τρικκαίων, προσκαλεί τα μέλη ...