Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Πρόσκληση της Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών σε συλλόγους και φορείς για τα παραδοσιακά κάλαντα των Χριστουγέννων

Πρόσκληση της Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών σε συλλόγους και φορείς για τα παραδοσιακά κάλαντα των Χριστουγέννων

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς όλα τα Κατηχητικά Σχολεία, τους πολιτιστικούς συλλόγους της πόλεως και επαρχίας, αλλά και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο για να προσέλθουν στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως την παραμονή των Χριστουγέννων και να μεταφέρουν με τον δικό τους τρόπο το μεγάλο μήνυμα που πηγάζει από το Σπήλαιο της Βηθλεέμ, μέσα από παραδοσιακά κάλαντα και τραγούδια.
Οι θύρες του Επισκοπείου θα είναι ανοιχτές και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς καθώς ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας θα δεχθεί ευχές, κάλαντα και τραγούδια εν όψει του νέου έτους που θα ανατείλει.
Οι υπεύθυνοι των χορωδιών που ενδιαφέρονται να προσέλθουν και να ψάλλουν τα κάλαντα ή τα τραγούδια θα πρέπει να επικοινωνήσουν το συντομότερο με τον Γραμματέα της Ιεράς Μητροπόλεως π. Γεώργιο Γραδούλα στο τηλέφωνο 2431027282, 11-12 π.μ. κάθε μέρα, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, για την καλύτερη διοργάνωση και τον συντονισμό.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Δες επίσης

“Εφυγε” από τη ζωή 63χρονη Τρικαλινή

“Εφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών η Καλλιόπ Σκριμπώνη. Η κηδεία της θα ...

Αφήστε μια απάντηση