Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Θεσσαλία / «Πόλεμος» για το κλάδεμα των δέντρων στην Αγριά!

«Πόλεμος» για το κλάδεμα των δέντρων στην Αγριά!

Επεισόδια με την έναρξη των εργασιών για το κλάδεμα των δέντρων – «Δεν μπορώ να αναλάβω την ευθύνη και να απενταχθεί από το ΕΣΠΑ ένα έργο 13 εκατ. ευρώ», είπε ο Θ. Θεοδώρου

Φραστικά επεισόδια και προσαγωγές χθες στα Αστέρια Αγριάς όπου πρόκειται να κατασκευαστεί το αντλιοστάσιο Α4 για να ολοκληρωθεί το αποχετευτικό δίκτυο Αγριάς, ένα έργο που είναι προϋπολογισμού 13 εκατ. ευρώ και μείζονος σημασίας για τη θωράκιση του Παγασητικού κόλπου.

Υπό τον κίνδυνο απώλειας του έργου ανυψωτικό μηχάνημα της Υπηρεσίας Πρασίνου του δήμου Βόλου συνοδεία αστυνομικών ξεκίνησε το μεσημέρι το κλάδεμα που είναι απαραίτητο για να μπει το γεωτρύπανο. Η έναρξη των εργασιών πυροδότησε αντιδράσεις.

Μερίδα κατοίκων της περιοχής που ήταν συγκεντρωμένοι στο σημείο -και ισχυρίζονται ότι πρόκειται για ιδιωτική περιουσία και κάνουν λόγο για φθορά, καταπάτηση και αυθαιρεσία από μέρους της δημοτικής αρχής- διαμαρτυρήθηκαν. Στο σημείο βρίσκονταν και διαμαρτύρονταν για υποβάθμιση περιβάλλοντος και μέλη της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας.

Σφόδρα ενοχλημένος ο εκτελών χρέη δημάρχου Θάνος Θεοδώρου, που ήταν παρών, κατήγγειλε υποκίνηση επεισοδίων από συγκεκριμένους ανθρώπους.

«Δεν είναι αυτή η απόφαση για την κατασκευή του αντλιοστασίου Α4 απόφαση της δημοτικής αρχής Σκοτινιώτη; Δεν ελήφθη το 2014; Γιατί δεν ενημέρωσε τότε κανένας τους κατοίκους ;» αναρωτήθηκε ο κ. Θεοδώρου απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας Κωνσταντίνο Βολιώτη.

Στο σημείο ήταν παρών και ο αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων Απόστολος Μαλαματίνης.

πηγή: Ταχυδρόμος

Δες επίσης

Δραματικές στιγμές σε εστιατόριο του Βόλου – 68χρονη πέθανε ενώ έτρωγε

Δραματικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Παρασκευής σε κατάστημα εστίασης του Βόλου, όταν μια 68χρονη ...

Αφήστε μια απάντηση