Κυριακή, 21 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Πήγαν να περάσουν τον Πηνειό με τζιπ στη Διάβα και τελικά βγήκαν κολυμπώντας!

Πήγαν να περάσουν τον Πηνειό με τζιπ στη Διάβα και τελικά βγήκαν κολυμπώντας!

Άγιο είχε ένα νεαρό ζευγάρι την Πέμπτη το απόγευμα, καθώς γλίτωσαν από σχεδόν βέβαιο πνιγμό την τελευταία στιγμή, όταν επιχείρησαν να διασχίσουν τον Πηνειό με το αμάξι τους…

Το ζευγάρι ερχόμενο από Καλαμπάκα επιχείρησε περί τις 6:30 μ.μ. να περάσει απέναντι από το ποτάμι -στο ύψος της γέφυρας της Διάβας- ώστε να κατευθυνθεί προς τα ορεινά χωριά του Δήμου μας. Ο οδηγός θεώρησε ότι η στάθμη του νερού δεν είναι πολύ μεγάλη για να το τολμήσει.

Δυστυχώς η πραγματικότητα τον διέψευσε.

Μόλις προχώρησε λίγα μέτρα το ποτάμι έφτασε μέχρι το ύψος των τζαμιών του αυτοκινήτου, το οποίο άρχισε να μπάζει νερά. Την τελευταία στιγμή το ζευγάρι κατάφερε να απεγκλωβιστεί ανοίγοντας τις πόρτες και κολυμπώντας να φτάσει στην άκρη του ποταμού.

Όπως καταλαβαίνετε ο κίνδυνος να χάσουν οι δύο επιβάτες τη ζωή τους από πνιγμό ήταν πολύ μεγάλος, αφού, όπως θα δείτε και στις παρακάτω φώτος, το αμάξι είχε φρακάρει και γέμιζε συνεχώς νερά.

Για ακόμη μία φορά επιστρατεύτηκε φορτωτής από γειτονική επιχείρηση για να τραβήξει έξω το αυτοκίνητο του -τυχερού μέσα στην ατυχία του- ζευγαριού.

Ανασημοσίευση από το eKalabaka.gr

Δες επίσης

Το 7ο Πειραματικό Γυμνάσιο στο Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Τεχνολογίας 2024

Την Πέμπτη 18/4/24, η καθηγήτρια της Τεχνολογίας, κα Βράντζα Ελένη, με μία ομάδα μαθητών/τριών της ...

Αφήστε μια απάντηση