Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2026
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Πηγαδάκι Ταμήλου – Σπανού με μπόλικα φιστίκια στο Δημαρχείο

Πηγαδάκι Ταμήλου – Σπανού με μπόλικα φιστίκια στο Δημαρχείο

Επί τέσσερις ώρες «στήθηκαν» από το Δημοτικό Συμβούλιο οι Τρικαλινοί καταστηματάρχες χθες το βράδυ καθώς δεν συζητήθηκε το θέμα της νέας κανονιστικής για τα όρια και τα δικαιώματα κατάληψη κοινόχρηστων χώρων με τραπεζοκαθίσματα.
Στη διάρκεια της μακράς αναμονής τους οι καταστηματάρχες έλεγαν το παράπονό τους στον δημοτικό σύμβουλο Θόδωρα Σπανό και τον πρώην βουλευτή και δήμαρχο Μιχ.Ταμήλο που βρέθηκε στο Δημαρχείο για να στηρίξει με την παρουσία του τους καταστηματάρχες.
Η συζήτηση ήταν ιδιαίτερα ζωηρή όπως και η …όρεξη για φιστίκια που είχαν φέρει μαζί τους οι καταστηματάρχες της Ασκληπιού.

Δες επίσης

“Τι κάνει η Θεοπούλα στην ΕΛΑΣ; Θραύση!” – Η συνάντηση της ηθοποιού με τον Αλέξη Τσίπρα και ο χιουμοριστικός διάλογος (Βίντεο)

«Τι έκανε η Θεοπούλα στην ΕΛΑΣ;» ρωτάει ο αρχηγός του νεοιδρυθέντος κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, τη γνωστή ...

Αφήστε μια απάντηση