Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Πέθανε ο ραδιοφωνικός παραγωγός Γιώργος Μελισσινός

Πέθανε ο ραδιοφωνικός παραγωγός Γιώργος Μελισσινός

Θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του ραδιοφωνικού παραγωγού του Rock Fm, Γιώργου Μελισσινού.

Την είδηση του θανάτου του ανακοίνωσε ο σταθμός. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Μελισσινός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του.

Σύμφωνα με το «βιογραφικό» του που είναι αναρτημένο στη σελίδα του Rock Fm, ο Γιώργος Μελισσινός άρχισε να παίζει κιθάρα, κλασικά με ένα σκουπόξυλο, σε ηλικία μόλις επτά χρονών και μέχρι τα έντεκά του κατάφερε να παίζει κανονικά.

Συμμετείχε σε αμέτρητα συγκροτήματα σε διάφορες χώρες του κόσμου, αλλά ποτέ δεν κατάφερε να πάρει ένα Grammy ή έστω ένα MTV Award – το θέμα είναι ότι πέρασε τέλεια.

Τώρα, μόνος τις νύχτες σε ένα υπόγειο στο Χαλάνδρι, συνεχίζει να παίζει κιθάρα και ολόκληρες ορχήστρες (να’ναι καλά το iMac και τα plug-ins).

Ραδιόφωνο έκανε για πρώτη φορά σε μια ταράτσα στην Ηλιούπολη, γύρω στα δεκατρία του μαζί με έναν συνομήλικο.

Αργότερα, για χρόνια έκανε εκπομπές σε διάφορους σταθμούς σε Φλωρεντία, Μιλάνο, Μόντε Κάρλο, Λονδίνο και σποραδικά σε κολεγιακούς σταθμούς σε Νέα Υόρκη, Χιούστον, Σαν Φρανσίσκο.

Σήμερα, όταν δεν κάνει εκπομπές στον 969 Rock FM, σκηνοθετεί ή παράγει ταινίες μικρού μήκους, ταινιάκια video art, διαφημιστικά σποτ και (σπάνια) video clip.

Γράφει σενάρια και κατά καιρούς γράφει σε περιοδικά και εφημερίδες.

Έχει υπάρξει διευθυντής σε γνωστά περιοδικά και τώρα διευθύνει ένα αγνώστου ταυτότητας blog στην πιο σκοτεινή πλευρά του ίντερνετ.

Σπούδασε αρχιτεκτονική και σκηνοθεσία σε Φλωρεντία, Παρίσι, Λονδίνο.

Έζησε, δούλεψε και κ@λοβάρεσε σε ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία, Ιαπωνία, Βραζιλία, Αργεντινή, Νοτιοανατολική Ασία και κάτι άλλες περιοχές του πλανήτη που δε λέγονται.

news.gr

Δες επίσης

Γιώργος Μαζωνάκης: Σε δικαστική διαμάχη για την περιουσία του – Κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μέσω γνωστού δικηγορικού γραφείου κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα στο Μονομελές Πρωτοδικείο του Πειραιά. Σύμφωνα με ...