Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Περιοδεία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σε Πύλη και Φαρκαδόνα

Περιοδεία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σε Πύλη και Φαρκαδόνα

Στην Πύλη και την Φαρκαδόνα περιόδευσαν την περασμένη Παρασκευή και το Σάββατο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρ. Σιμορέλης με στόχο να αναδείξουν το κυβερνητικό έργο.
Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου του κόμματος «Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η περιοδεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων στην Πύλη και στη Φαρκαδόνα. Στα πλαίσια της περιοδείας οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστος Σιμορέλης παρουσίασαν το κυβερνητικό έργο και ανέλυσαν τις σχεδιαζόμενες δράσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το επόμενο διάστημα. Στο πλαίσιο των πολιτικών εξορμήσεων της Παρασκευής και του Σαββάτου 15 και 16 Ιουλίου, οι πολίτες της Πύλης και της Φαρκαδόνας συμμετείχαν ενεργά στις συζητήσεις με τους βουλευτές θέτοντας καίρια ερωτήματα και επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον τους για τις πολιτικές εξελίξεις.
Στις τοποθετήσεις τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στάθηκαν ιδιαίτερα στην αναπτυξιακή προοπτική των βασικών παραγωγικών τομέων της περιοχής, με έμφαση στην αγροτική οικονομία και στον τουρισμό. Αναφέρθηκαν ιδιαίτερα στις θετικές προοπτικές που ανοίγονται στους τομείς αυτούς μέσω του νέου αναπτυξιακού νόμου και του νόμου για την ενίσχυση της συνεταιριστικής οικονομίας, ενώ αναδείχτηκε και η ανάγκη δημιουργίας ενός σταθερού πλαισίου προτεραιοτήτων για την τοπική ανάπτυξη, με την συμμετοχή όλων των τοπικών φορέων. Ταυτόχρονα, όπως υπογράμμισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, στους αμέσως επόμενους μήνες θα ενταθεί η προσπάθεια για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη στήριξη των πολιτών που πλήττονται εντονότερα από την κρίση. Η ανάπτυξη του κοινωνικού εισοδήματος αλληλεγγύης και οι δράσεις στήριξης της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας αποτελούν στην κατεύθυνση αυτή τις βασικές προτεραιότητες της κυβέρνησης για την ενίσχυση των πολιτών που αντιμετωπίζουν το φάσμα της φτώχειας.
Στην εκδήλωση στην Πύλη παρέστη ο Σύλλογος χοιροτρόφων, ενώ στην Φαρκαδόνα συμμετείχε ο τοπικός σύλλογος εμποροβιοτεχνών. Οι σύλλογοι ανέπτυξαν τα αιτήματά τους στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σημαντική ήταν και η παρουσία των πολιτών, οι οποίοι με τις ερωτήσεις και τις παρατηρήσεις τους έδωσαν την ευκαιρία στους βουλευτές να αναφερθούν σε πολλές και σημαντικές πτυχές της πολιτικής επικαιρότητας. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει τον διάλογο με τους πολίτες του Νομού Τρικάλων εντείνοντας τις δράσεις εξωστρέφειας, με στόχο την καλύτερη κατανόηση των προβλημάτων της περιοχής και την ενθάρρυνση της συμμετοχής των πολιτών στις πολιτικές διαδικασίες.

Δες επίσης

Το πρόγραμμα της αυριανής (21/5) επίσκεψης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ν. Ανδρουλάκη στην Π.Ε Τρικάλων

Την Τρίτη 21 Μαΐου, σε συνέχεια της εκδήλωσης της παρουσίασης του ευρωψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα, ...

Αφήστε μια απάντηση