Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Περιοδεία και καταγραφή προβλημάτων στα χωριά από τον δήμαρχο Πύλης

Περιοδεία και καταγραφή προβλημάτων στα χωριά από τον δήμαρχο Πύλης

Ο δήμαρχος κ.Κων/νος Μαράβας συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κ. Σταύρο Ζιάκα (καθαριότητος),κ. Στέφανο Καλαμαρά(Τουρισμού και Παιδείας), επισκέφτηκε την Πέμπτη 18/6/15
Τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Πύλης αρχικά της Πηγής όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της παραπάνω Κοινότητας κ. Βασίλειο Τζιμόπουλο, ο οποίος τον ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το χωριό και μετέβησαν επί τόπου εντοπίζοντας τα , και ως ήταν φυσικό ο κ. Μαράβας και οι συνεργάτες του υποσχέθηκαν να προβούν στις ανάλογες ενέργειες για την δρομολόγηση και την λύση των παραπάνω προβλημάτων.

Ο επόμενος σταθμός ήταν η Τοπική Κοινότητα Δροσερού όπου το κλιμάκιο του Δήμου με επικεφαλής τον δήμαρχο Κων/νο Μαράβα, υποδέχτηκε η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητος κ. Βασιλική Γεροβασίλη στο Γραφείο της Κοινότητας εκθέτοντας τα εκεί υπάρχοντα προβλήματα του Χωριού στο δήμαρχο, ο οποίος έδωσε εντολή στους αρμόδιους Αντιδημάρχους να κάνουν ότι είναι δυνατόν για την δρομολόγηση των ανάλογων ενεργειών για την επίλυση τους.

Και εκεί όλοι μαζί επισκέφθηκαν του χώρους την πλατεία του χωριού, της παιδικής χαράς και άλλους χώρους, βλέποντας από κοντά τα προβλήματα συζητώντας με την πρόεδρο κ. Γεροβασίλη και τους κατοίκους πως θα βρεθεί ο καλλίτερος τρόπος επίλυσης τους.

Τέλος η περιοδεία του κ. Μαράβα κατέληξε στην Τοπική Κοινότητα Μουριάς όπου ο Πρόεδρος της κ. Κων/νος Κανίστρας υποδεχόμενος τον δήμαρχο με τους συνεργάτες του ανέφερε επί τόπου τα υπάρχοντα προβλήματα της Κοινότητος και κατά σύμπτωση εκεί υπήρχε συνεργείο του Δήμου Πύλης που τοποθετούσε λάμπες στους στύλους κατά μήκος του δρόμου του χωριού.

Η ανάπαυλα ήταν στο Κ.Α.Π.Η, της Μουριάς όπου το κλιμάκιο του Δήμου ο δήμαρχος κ. Μαράβας και οι Αντιδήμαρχοι Σταύρος Ζιάκας και Στέφανος Καλαμαράς, με τον Πρόεδρο κ. Κανίστρα, τα μέλη της Τ.Κ και οι κάτοικοι απόλαυσαν το καφέ χωρίς να αποφύγουν ξανά μέσα από ειλικρινή διάλογο την αναφορά τους στα πολλά χρόνια προβλήματα της Τ.Κ. Μουριάς.

Δες επίσης

«Θόλωσα και τον σκότωσα» – Τι είπε στους αστυνομικούς ο πατροκτόνος των Τρικάλων

Σε σύγχυση και έχοντας – όπως ισχυρίστηκε – κενά μνήμης ο πατροκτόνος των Τρικάλων που αποκεφάλισε ...

Αφήστε μια απάντηση