Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Πέντε νεαροί έκλεψαν χρηματοκιβώτιο Τρικαλινού επιχειρηματία και αγόρασαν αυτοκίνητα και μηχανές

Πέντε νεαροί έκλεψαν χρηματοκιβώτιο Τρικαλινού επιχειρηματία και αγόρασαν αυτοκίνητα και μηχανές

Τους δράστες της κλοπής χρηματοκιβωτίου από το σπίτι Τρικαλινού επιχειρηματία το οποίο περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό, εντόπισε η αστυνομία μετά από έρευνες που κράτησαν πάνω από τρεις μήνες.
Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων, κλοπή χρηματοκιβωτίου που είχε διαπραχθεί πριν από τρεις μήνες περίπου στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος πέντε ημεδαπών, ηλικίας από 21 έως 29 ετών, για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι δράστες την (31-12-2015) εισήλθαν σε οικία 36χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό. Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι οι δράστες, με το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, προέβησαν στην αγορά δύο επιβατικών αυτοκινήτων και δύο δικύκλων μοτοσικλετών, τα οποία κατασχέθηκαν. Το αφαιρεθέν χρηματοκιβώτιο βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Δες επίσης

Απολογισμός διετίας 2022-2024 για τη Ν.Ε ΤΕΕ Τρικάλων

Έπειτα από την συμπλήρωση 2 ετών από τη σύσταση της νέας Ν.Ε. ΤΕΕ Τρικάλων και ...

Αφήστε μια απάντηση