Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2022
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Πείτε την αλήθεια στον ελληνικό λαό για τις παρακολουθήσεις κι αφήστε στην άκρη το όποιο πολιτικό κόστος ή κέρδος…

Πείτε την αλήθεια στον ελληνικό λαό για τις παρακολουθήσεις κι αφήστε στην άκρη το όποιο πολιτικό κόστος ή κέρδος…

Ζούμε σε μια εποχή με πολλά προβλήματα ως πολίτες (ακρίβεια, εκτόξευση του ενεργειακού κόστους, ανεργία κλπ) και μέσα σ αυτά προέκυψε και το θέμα των παρακολουθήσεων και του συστήματος Predator.

Επειδή θίγονται θεμελιώδη συνταγματικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ιδιωτικότητα και τα δικαιωματα των πολιτών, ήρθε η ωρα να ειπωθούν αλήθειες και να παραμερστεί το όποιο πολτικό κόστος της κυβέρνησης.

Σήμερα  στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής αποφασίστηκε να κληθούν σε ακρόαση άτομα που φέρονται να έχουν σχέση με το όλο θέμα, αλλά η κυβέρνηση θέλει αυτό να γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Γιατί άραγε;

Επιτέλους κύριοι πολιτικοί πείτε την αλήθεια στον ελληνικό λαό για τις παρακολουθήσεις κι αφήστε στην άκρη το όποιο πολιτικό κόστος για την κυβέρνηση ή κέρδος για την αντιπολίτευση.

Πρέπειε κάποια στιγμή να λάμψει η αλήθεια, η διαφάνεια και δημοκρατία

Για το trikaladay Κων/νος Καραποστόλης

Ακολουθεί το δημοσίευμα του in.gr για την διάσκεψη των προέδρων της Βουλής για τις υποκλοπές και παρακολουθήσεις

Σύμφωνα με την απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής, η οποία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, αποφασίστηκε η κλήση για ακρόαση του πρώην γραμματέα του πρωθυπουργικού γραφείου και πρωταγωνιστή του σκανδάλου, Γρηγόρη Δημητριάδη, των εμπόρων του Predator, Γιάννης Λαβράνου και Φέλιξ Μπίτζιου, όπως επίσης του πρώην πράκτορα της Μοσάντ και ιδρυτή της Intellexa, Ταλ Ντίλιαν.

Η ΝΔ επιθυμεί να διεξαχθεί και αυτή η συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών για να μειώσει -όσο αυτό είναι δυνατόν- την πολιτική φθορά. Ωστόσο, αν ληφθεί ως δεδομένο ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ισχυρίζεται ότι ΕΥΠ και Predator δεν έχουν καμία σχέση, τότε ποιος λόγος εθνικής ασφαλείας επιβάλλει την εν κρυπτώ ακρόαση των προαναφερθέντων προσώπων;

Ηαξιωματική αντιπολίτευση προτίθεται να θέσει ζήτημα ανοιχτής διαδικασίας, με σκοπό να ενημερωθεί η κοινωνία για το κενό ασφαλείας στις τηλεπικοινωνίες, κάτι που παραδέχτηκε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρόσφατη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.

Δες επίσης

Το είδαμε κι’αυτό, Τρικαλινός πολιτικός και εν δυνάμει υποψήφιος κάνει δωρεές…

Είναι μέρες τώρα, που είδαμε δημοσιευμένο σε ορισμένα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ένα ευχαριστήριο συλλόγου χωριού ...