Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022
trikaladay.gr / Ελλάδα / Πάτρα: Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες θανάτου της σπιτονοικοκυράς – Βρέθηκε σημειωματάριο της Πισπιρίγκου στο πατρικό της

Πάτρα: Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες θανάτου της σπιτονοικοκυράς – Βρέθηκε σημειωματάριο της Πισπιρίγκου στο πατρικό της

Σε εξέλιξη συνεχίζει να βρίσκεται η έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους ΔασκαλάκηΠισπιρίγκου στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το Live News, την πόρτα της Ασφάλειας Πατρών πέρασαν την Πέμπτη τρία άτομα που είχαν άμεση σχέση με τη σπιτονοικοκυρά και έμπαιναν στο σπίτι της, γνωρίζοντας πρόσωπα και καταστάσεις. Πρόκειται για τον φυσικοθεραπευτή της, με τον οποίο είχε στενή επικοινωνία και τον εμπιστευόταν, και τις δύο κυρίες που εκ περιτροπής τη φρόντιζαν, αφού η ίδια ήταν ανήμπορη να συντηρήσει το σπίτι και να αυτοεξυπηρετηθεί.

Τόσο ο φυσικοθεραπευτής όσο και οι δύο οικιακές βοηθοί, κλήθηκαν να απαντήσουν σε καίρια ερωτήματα σχετικά με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε η Ευγενία Κούτρα, τις σχέσεις της τόσο με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, όσο και με τον Μάνο Δασκαλάκη, στον οποίο είχε κάνει πληρεξούσιο να διαχειρίζεται τη σύνταξή της, αλλά και σχετικά με τις νοσηλείες της στο νοσοκομείο. Τα όσα είπαν ενώπιον των ανακριτικών υπαλλήλων θα τεθούν σε αντιπαραβολή με τα όσα έχει ισχυριστεί το ζευγάρι κατά καιρούς.

Υπενθυμίζεται ότι η Ευγενία Κούτρα – Θεοδωροπούλου έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2020, ενώ νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη να ισχυρίζονται σε τηλεοπτικές τους συνεντεύξεις ότι έπασχε από καρκίνο.

Επίσης κλήθηκαν να δώσουν λεπτομεράστατη περιγραφή των αντικειμένων που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι και κυρίως εκείνων που ήταν πολύτιμα, όπως κοσμήματα κτλ. Τα όσα ανέφεραν θα συγκριθούν με τα όσα κατέγραψε η συμβολαιογράφος κατά τη σφράγιση του οικήματος, μετά την επεισοδιακή “είσοδο” των δικηγόρων των συγγενών, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει αφαιρεθεί κάτι από το σπίτι και από ποιον.

Σε ό,τι αφορά τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει οι δικηγόροι των συγγενών της Κούτρα, κ.κ. Λέων και Θεοδωρόπουλος, αυτά αναμένεται να συζητηθούν την Τετάρτη στα Δικαστήρια Πατρών.

Σημειωματάριο της Ρούλας Πισπιρίγκου βρέθηκε στο πατρικό της

Ένα ενδεχομένως σημαντικό εύρημα, ανακάλυψε ο νέος ιδιοκτήτης του πατρικού σπιτιού της Ρούλας Πισπιρίγκου, κατά τις πρώτες ημέρες παραμονής του σε αυτό.

«Ότι πράγματα έβρισκα μέσα στο σπίτι τα πέταγα. Μάλλον ήταν και το ημερολόγιο που διάβασα 2 με 3 σελίδες. Στο τέλος έλεγε “απέκτησα τρία παιδιά, είμαι γυναίκα ολοκληρωμένη, τα υπεραγαπάω”» ανέφερε ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού.

enikos

 

Δες επίσης

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: «Μας κακοποιούσε, ήταν ένα κτήνος» λένε τα παιδιά του

Στην Αστυνομία κατέθεσαν τα δύο παιδιά της 46χρονης που δολοφόνησε ο 53χρονος σύζυγός της στο Κουκάκι. ...