Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022
trikaladay.gr / Ελλάδα / Πάτρα: Απειλεί με μηνύσεις η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα

Πάτρα: Απειλεί με μηνύσεις η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα

Ο δικηγόρος Διαμαντής Μπασαράς, συνήγορος της Χριστίνας Τσάκωνα, σε δήλωση του αναφέρει πως η εντολέας του έπραξε στο ακέραιο το καθήκον της στην υπόθεση της Πάτρας και ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον όλων όσοι την συκοφαντούν. Η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα έβγαλε το πόρισμα περί ηπατικής ανεπάρκειας της Μαλένας, που πέθανε το 2019.

Αναλυτικά η δήλωση του Διαμαντή Μπασαρά

Η εντολέας μου, Ιατροδικαστής κυρία Χριστίνα Τσάκωνα, έχει υποστεί το τελευταίο διάστημα μια άνευ προηγουμένου, αναίτια κατασυκοφάντηση και προσβολή της προσωπικότητάς της.

Αυτές οι επιθέσεις, που εκδηλώνονται στα ΜΜΕ από συγκεκριμένα πρόσωπα, προέρχονται από ορισμένο κύκλο που εξυπηρετεί δίκες του σκοπιμότητες.

Η εντολέας μου έπραξε στο ακέραιο το καθήκον της, όπως προβλέπει ο νόμος και η Υπηρεσία της, γι’ αυτό ήδη έχουμε συγκεντρώσει πλούσιο υλικό από τις σε βάρος της επιθέσεις και αμέσως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον όλων όσοι την συκοφαντούν, αλλά και όσων κρύβονται πίσω τους.

enikos

Δες επίσης

Άγιοι Θεόδωροι: Τα σκληρά «χτυπήματα» της μοίρας για το πρώην φωτομοντέλο που βρέθηκε νεκρό

Μια οικογενειακή τραγωδία αποκαλύπτεται μετά τον θάνατο του πρώην φωτομοντέλου στους Αγίους Θεοδώρους. Το πρώην φωτομοντέλο βρέθηκε νεκρό στο σπίτι ...