Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Παραίτηση στο Δήμο Φαρκαδόνας
Screenshot

Παραίτηση στο Δήμο Φαρκαδόνας

Την παραίτησή του από τη συμμετοχή του σε δυο Νομικά Πρόσωπα του Δήμου Φαρκαδόνας υπέβαλε ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Γιάννης Αναγνώστου.
Ο κ. Αναγνώστου παραιτείται καθώς θα αναλάβει τη θέση του αντιπροέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης και Αποχέτευσης Φαρκαδόνας.
Ακολουθεί η αίτηση της παραίτησής του
ΑΙΤΗΣΗ
Αναγνώστου Ιωάννης Πρόεδρος ΚΟΙΔΕΦΑ​
Προς τον Πρόεδρο
Αντιπρόεδρος ΠΕΛΙΝΝΑ​του
Προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Φαρκαδόνας
Κύριε πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου
Με την αίτησή μου αυτή σας καταθέτω την παραίτησή μου από μέλος του Δ.Σ. των νομικών προσώπων ΚΟΙΔΕΦΑ και ΠΕΛΙΝΝΑ, στα οποία με απόφασή σας μου αναθέσατε την θέση του Προέδρου στην ΚΟΙΔΕΦΑ και την θέση του Αντιπροέδρου στην ΠΕΛΙΝΝΑ, θέσεις πολύ σημαντικές και με αυξημένες αρμοδιότητες και υποχρεώσεις.

Όμως λόγω της προσεχούς ανάληψης από μέρους μου των καθηκόντων του Αντιπροέδρου στο νομικό πρόσωπο της ΔΕΥΑ του Δήμου Φαρκαδόνας και για να αποφύγουμε ενδεχόμενη δυσλειτουργία στα άλλα νομικά πρόσωπα, είμαι αναγκασμένος να υποβάλω την παραίτησή μου από μέλος των Δ.Σ. των δυο νομικών προσώπων καθώς και από τη θέση του Προέδρου της ΚΟΙΔΕΦΑ και του Αντιπροέδρου της ΠΕΛΙΝΝΑ και παρακαλώ πολύ να γίνει αυτό σεβαστό και αποδεκτό από το σώμα.

Αλλά, κυρίως, εκείνο το οποίο επιθυμώ είναι να συνεχιστεί κατά τον καλύτερο τρόπο η ομαλή και καλή λειτουργία των δυο παραπάνω νομικών προσώπων και είμαι σίγουρος ότι οι αντικαταστάτες μου θα φροντίσουν για αυτό.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμαρχο και τους συναδέλφους μου Δημοτικούς Συμβούλους για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν τοποθετώντας με στις δυο παραπάνω υπεύθυνες θέσεις.

Θα ήταν μεγάλη παράλειψη αν δεν αναφερόμουν στους συνεργάτες μου και στο προσωπικό των δυο νομικών προσώπων, τους οποίους και ευχαριστώ θερμά για την άψογη και δημιουργική μας συνεργασία κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα της μέχρι τώρα θητείας μου.

Σας ευχαριστώ.
Με σεβασμό και εκτίμηση
Γιάννης Αναγνώστου

Δες επίσης

Ευχαριστήριο για τη δημιουργία γηπέδου μπασκετ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων

Ο Σύλλογος Διδασκόντων, οι μαθητές/-τριες και η Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων «Δωρόθεος Σχολάριος» ...

Αφήστε μια απάντηση