Δευτέρα, 20 Απριλίου 2026
trikaladay.gr / Ελλάδα / Παράταση μέχρι τις 2 Ιανουαρίου για τα τέλη κυκλοφορίας

Παράταση μέχρι τις 2 Ιανουαρίου για τα τέλη κυκλοφορίας

Έως και τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου θα μπορούν οι φορολογούμενοι να καταβάλουν τα τέλη κυκλοφορίας για το 2017, καθώς η καταληκτική ημερομηνία 31 Δεκεμβρίου είναι Σάββατο και βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας μετατίθεται για την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σημειώνεται ότι το πρόστιμο για τη μη καταβολή ισούται με το ύψος των τελών, το οποίο θα έπρεπε να είχε εξοφληθεί.

Αντίθετα, δεν αναμένεται να παραταθεί η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση πινακίδων και παραμένει η Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου.

Δες επίσης

Αλέξης Τσίπρας: «Ζυγώνει η ώρα που όλοι θα κληθούμε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας» – Το άρθρο που προαναγγέλλει εξελίξεις για το νέο κόμμα

Για «Ώρα Ευθύνης» κάνει λόγο ο πρώην Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας σε άρθρο του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ...

Αφήστε μια απάντηση