Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2026
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Παραλίγο τραγωδία στη Λάρισα: 43χρονος χαροπαλεύει μετά από πτώση με πατίνι – Υποβλήθηκε σε χειρουργείο

Παραλίγο τραγωδία στη Λάρισα: 43χρονος χαροπαλεύει μετά από πτώση με πατίνι – Υποβλήθηκε σε χειρουργείο

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ της Παρασκευής στη Λάρισα, όταν ένας άνδρας ηλικίας 43 ετών που κινούταν με ηλεκτρικό πατίνι έχασε, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Ο άνδρας αρχικά πήγε στο σπίτι του, ωστόσο λίγο αργότερα αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessPost.gr, οι γονείς του όταν συνειδητοποίησαν τι έγινε, τον διακόμισαν άμεσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης. Από εκεί διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο.

Φόβοι για εσωτερική αιμορραγία

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι γιατροί διαπίστωσαν σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση και έκριναν αναγκαία την άμεση εισαγωγή του στο χειρουργείο, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα τραύματά του.

Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα σοβαρή, με τους γιατρούς να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τη σταθεροποίησή του.

Πηγή: thesspost.gr

Δες επίσης

Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: “Συναινετικά οι παρατάξεις Κουρέτα-Αγοραστού, που αποτελούν την περιφερειακή επιτροπή Θεσσαλίας, ξεπέταξαν 102 θέματα, σε 12 λεπτά”

Σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας αναφέρει τα εξής: “Στην συνεδρίαση της περιφερειακής επιτροπής ...