Απόπειρα ένοπλης ληστείας σημειώθηκε περίπου στις 2 μετά τα μεσάνυχτα σε βιομηχανική μονάδα έξω από τη Λάρισα, στον δρόμο Λάρισας – Αμπελώνα.
Ομάδα 3 έως 4 αγνώστων, ορισμένοι από τους οποίους ήταν ένοπλοι, μπήκε στον χώρο της βιομηχανίας και ακινητοποίησε, υπό την απειλή όπλων, υπαλλήλους εταιρείας ασφαλείας.
Ένας από τους εργαζομένους της εταιρείας ασφαλείας φαίνεται πως ειδοποίησε τα κεντρικά της. Λίγο αργότερα έφτασε στο εργοστάσιο όχημα της εταιρείας και, μόλις το είδαν, οι ένοπλοι πυροβόλησαν.
Στη συνέχεια έφτασαν τα πρώτα περιπολικά της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα οι δράστες να εγκαταλείψουν την προσπάθειά τους χωρίς να πάρουν κάτι.
Οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. Στόχος τους φέρεται να ήταν χρηματοκιβώτιο της εταιρείας ή ΑΤΜ που ήταν εγκατεστημένο στον χώρο. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν εντοπίστηκε σε περιοχή κοντά στο χωριό Δαμάσι.
Trikala Day Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα των Τρικάλων

