Δεν άντεξε ο βουλευτής Τρικάλων Χρήστος Σιμορέλης στα συνθληματα των διαδηλωτών που συγκεντρώθηκαν στην είσοδο του Νοσοκομείου για να αποδοκιμάσουν τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.
Οπως κατλέγραψε το trikaladay, όταν άκουσε το σύνθημα έξω οι εργολάβοι από τα Νοσοκομεία, ο κ. Σιμορέλης βγήκε στο παράθυρο και φώναξε στους συγκεντρωμενους ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη διώξει τους εργολάβους απότα Νοσοκομεία.
Οι διαδηλωτές τον αποδοκίμασαν και συνέχισαν να φωνάζουν συνθήματα
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο παράθυρο του Νοσοκομείου απαντά στους Τρικαλινούς διαδηλωτές Video
Δες επίσης
Ο Κουρέτας στο MEGA για τα μπλόκα: Οι Υπουργοί να έρθουν στη Θεσσαλία -Δεν είναι δυνατόν να έχει στρατηγική το Πακιστάν και η Ινδία και να μην έχει η Ελλάδα.
Την άμεση λήψη μέτρων ουσιαστικής μείωσης του κόστους παραγωγής και ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας των αγροτών, ...
Trikala Day Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα των Τρικάλων

