Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2023
trikaladay.gr / Τοπικά / Ο Τρικαλινός Κωνσταντίνος Σιάφης στη νέα χιουμοριστική σειρά podcast TalkAlone!!!

Ο Τρικαλινός Κωνσταντίνος Σιάφης στη νέα χιουμοριστική σειρά podcast TalkAlone!!!

Ο Σιάφης “μιλάει μόνος του” κάθε Κυριακή και βρίσκεται μόνιμα στο topten του spotify!!! Πρόκειται για την νέα χιουμοριστική σειρά podcast του Κωνσταντίνου Σιάφη με τίτλο TalkAlone!!!

Όπως μας λέει ο ίδιος:  Ξεκίνησα να προβάρω το δεύτερο επεισόδιο για το ΤΣΑ-ΝΤΑΡ, το Vidcast μου στο YouTube. Συνεπάρθηκα από τις σκέψεις μου και τελικά ξεκινάω podcast, ό,τι να ΄ναι. Καλή ακρόαση ενώ πλένετε πιάτα, γιατί έτσι δουλεύει αυτό, νομίζω…

Στο TalkAlone ο ΚωνσταντίνοςΣιάφης μοιράζεται μαζί μας ιστορίες από την καθημερινότητα του, ως φοιτητής που είναι. Άμεσος, απρόβλεπτος, αθυρόστομος, προκλητικός, αστείρευτος και με έντονη τη διάθεση για χιούμορ κατάφερε μέσα στον πρώτο μήνα των εκπομπών του να κάνει τους ακροατές να τον ακολουθούν με ενθουσιασμό!

Ο Κωνσταντίνος Σιάφης κατάγεται από τα Τρίκαλα και σπουδάζει στο τμήμα Πληροφορικής στο πανεπιστήμιο Κέρκυρας (μία από τις τελευταίες του επιλογές στις πανελλαδικές εξετάσεις). Ασχολείται με την φωτογραφία, του αρέσει το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο και μιλάει λίγα βλάχικα (όντως πολύ λίγα). Έχει δουλέψει (όπως ο περισσότερος κόσμος) σαν σερβιτόρος και μπάρμαν σε διάφορα μαγαζιά και ακόμα το προσπαθεί…

Μέσα στην δεύτερη καραντίνα ξεκίνησε για πλάκα να ασχολείται με το στο TikTok και γρήγορα απέκτησε φανατικό κοινό (109.5K followers) που τον ακολουθεί σε όποια πλατφόρμα κι αν κάνει λογαριασμό.

Το Talk Aloneείναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμεςhttps://www.motherproductions.gr/podcast

Follow Konstantinos Siafis on: YouTube | Instagram| TikTok 

 

 

 

Δες επίσης

Αύξηση επιτοκίων προθεσμιακών καταθέσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας, ακολουθεί πιστά την στρατηγική της, η οποία εκτός από τη στήριξη ...