Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2023
trikaladay.gr / Τοπικά / Ο κύβος ερρίφθη: Νέες εκλογές για διοίκηση στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων

Ο κύβος ερρίφθη: Νέες εκλογές για διοίκηση στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων

Με τον ορισμό προσωρινής διοίκησης από το Πρωτοδικείο και με τη διενέργεια νέων εκλογών θα ξεπεραστεί όπως φαίνεται το αδιέξοδο που υπάρχει ως προς τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων.

Οπως αποκαλύπτει το trikaladay σήμερα πραγματοποιήθηκε η τρίτη κατά σειρά προσπάθεια εκλογής προεδρείου στο δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο των Τρικαλινών εργαζομένων.

Ομως και αυτή τη φορά απουσσίαζαν οι τέσσερις σύμβουλοι της ΑΣΚΕ, παρόντες ήταν οι πέντε σύμβουλοι της πλειοψηφούσαν παράταξης ΔΑΚΕ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνεδρίαση πήγαν και οι δυο σύμβουλοι της ΔΑΣ που πρόσκειται στο Κ.Κ.ε αλλά αποχώρησαν, οπότε και δεν υπήρξε απαρτία.

Το trikaladay επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πλειοψηφούντα σύμβουλο της ΔΑΚΕ Γ. Κόσσυβα, ο οποίος περιορίστηκε να αναφέρει ότι σε λίγη ώρα η παράταξή του θα εκδόσει ανακοίνωση.

Μετα και την τρίτη άκαρπη συνεδρίαση και με δεδομένο ότι δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας μεταξύ των παρατάξεων για την εκλογή προεδρείου αποτελεί πλέον μονόδρομος ο ορισμός προσωρινής διοίκησης από το Πρωτοδικείο και στη συνέχεια η προκήρυξη νέων εκλογών.

Φωτο από τις προηγούμενες εκλογές

Δες επίσης

Εθνική Πύλη Κωδικοποίησης: Τι είναι και τι έρχεται να καλύψει – Δηλώσεις του Τρικαλινού υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημ. Παπαστεργίου

«Αναμφίβολα, η Κωδικοποίηση της νομοθεσίας είναι μια μεγάλη πρόκληση για κάθε σύγχρονο ευνομούμενο κράτος. Συμβάλλει καταλυτικά στην ...

Αφήστε μια απάντηση