Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2026
trikaladay.gr / Ελλάδα / Ο κακός χαμός σε εκκλησία – Παπάς πέταξε κέρματα σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κακός χαμός σε εκκλησία – Παπάς πέταξε κέρματα σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Ο παπά Νίκος Λιαδής επιτέθηκε σε βάρος του βουλευτή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη, το πρωί τη Κυριακής 2 Ιουνίου 2019

Μετά την τέλεση του μνημοσύνου, στο οποίο παρίστατο ο κ. Μιχαηλίδης, σύμφωνα με το astrparis.gr ο παπάς βγήκε τρέχοντας από το ιερό προς την κατεύθυνση του βουλευτή, έπιασε κάποια κέρματα από το παγκάρι της εκκλησίας και του τα πέταξε, φωνάζοντας «τα 30 αργύρια που πούλησες την Μακεδονία, να φύγεις από εδώ».

Μετά τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν ο παπάς μπήκε στο ιερό και η απάντησή του στις διαμαρτυρίες των πιστών, ήταν να κάνετε τα παράπονά σας στον δεσπότη κι αν δεν σας αρέσει να γίνετε παλαιοημερολογίτες!
elladapress

Δες επίσης

Μαρία Καρυστιανού: Κανείς δεν θα ακουμπήσει τον τάφο των παιδιών για να καταστρέψει τα στοιχεία που μπορούν να φέρουν την αλήθεια στο φως

Σε νέα ανάρτηση προχώρησε η Μαρία Καρυστιανού, μητέρα της αδικοχαμένης Μάρθης που έχασε την ζωή της ...