Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022
trikaladay.gr / Τοπικά / Ο Δήμος Μετεώρων συνεργάζεται με τα ξενοδοχεια και κληρώνει δώρα (Διανυκτερεύσεις)

Ο Δήμος Μετεώρων συνεργάζεται με τα ξενοδοχεια και κληρώνει δώρα (Διανυκτερεύσεις)

Οι γιορτές των Χριστουγέννων αποτέλεσαν μία όαση και μία ευκαιρία για χιλιάδες ανθρώπους να εκδράμουν.

Ο δήμος Μετεώρων δέχθηκε πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών με το γεωλογικό φαινόμενο και το μεγαλείο των ιερών μονών των Μετεώρων να αποτελούν πόλο έλξης για όλους.

Παράλληλα, η παρουσία του δήμου Μετεώρων στο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο με την επωνυμία «Μύλος των Ξωτικών» με περίπτερο, συνοδεύτηκε από τεράστια επισκεψιμότητα, μέσω του οποίου οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για τις πολιτιστικές δομές και τα επισκέψιμα σημεία του δήμου μας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο δήμος Μετεώρων σε συνεργασία με τα ξενοδοχεία του δήμου, μέλη της ένωσης ξενοδοχείων, προσφέρει πολλά τριήμερα, η κλήρωση των οποίων θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 12:00΄ μμ.

 

Να σημειωθεί ότι η διαδικασία της κλήρωσης θα μεταδοθεί με live streaming μέσω του youtube καναλιού του Δήμου Μετεώρων (εδώ)

 

Ευχαριστούμε θερμά όλες τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που συμμετείχαν στο κάλεσμα του τομέα τουρισμού του δήμου και ευχόμαστε σε όλους, επιχειρηματίες εργαζόμενους και στις οικογένειές τους Καλή Χρονιά με Υγεία, Ευημερία και Ανάπτυξη.

 

Από το γραφείο του Δημάρχου

 

Δες επίσης

Τι έδειξαν τα σημερινά rapid tests στην Π.Ε Τρικάλων – Δείτε πόσα βρέθηκαν θετικά και σε ποιες ηλικίες

Δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας τα αποτελέσματα από τα σημερινά rapid test στην ...