Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024
trikaladay.gr / Θεσσαλία / O Μπέος έκανε μπάνιο για να δείξει ότι είναι καθαρά τα νερά των Αλυκών Βόλου

O Μπέος έκανε μπάνιο για να δείξει ότι είναι καθαρά τα νερά των Αλυκών Βόλου

Ο Α. Μπέος και η δημοτική ομάδα για μπάνιο στις Αλυκές Βόλου σε μια συμβολική κίνηση για να δείξουν την καθαρότητα των νερών
Σε μια συμβολική κίνηση προκειμένου να καταδειχθεί η καθαρότητα των νερών του Παγασητικού, μετά την αποκάλυψη των προβλημάτων λειτουργίας του Βιολογικού Καθαρισμού και τα όσα προηγήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, προχώρησε σήμερα Παρασκευή 22 Μαΐου η Δημοτική Αρχή κάνοντας μπάνιο στην πλαζ των Αλυκών.

Όπως γράφει το τοπικό site, volosnow, η πλειοψηφία των εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής βούτηξε στα δροσερά νερά του Παγασητικού θέλοντας έτσι να στείλουν ένα μήνυμα σε όλους όσους τις προηγούμενες ημέρες κατασυκοφάντησαν την ίδια τους την πόλη δημιουργώντας πρόβλημα στους επιχειρηματίες του παραλιακού μετώπου πως κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει με την καθαρότητα των νερών του Παγασητικού όπως άλλωστε είχε περίτρανα αποδειχθεί και από τα αποτελέσματα των μετρήσεων που διενήργησε η Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας.

Παρά την συννεφιά αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι με πρώτο από όλους τον Δήμαρχο Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέο έκαναν το μπάνιο τους στην πλαζ των Αλυκών όπως άλλωστε είχαν προαναγγείλει από την Τετάρτη.

Από την πλευρά του ο κ. Μπέος τόνισε: «Το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε σήμερα είναι ότι όσες προσωπικές αντιπαραθέσεις κι αν έχουμε, το καλό της πόλης είναι πάνω απ’ όλα. Σ” αυτές τις στιγμές δεν χρειάζεται δυσφήμιση. Η θάλασσα είναι πεντακάθαρη όπως δείχνουν άλλωστε και οι μετρήσεις. Ο μόνος κίνδυνος για τον Παγασητικό είναι από όλους αυτούς τους βρωμιάρηδες που προσπαθούν να δυσφημίσουν την πόλη. Αυτοί λοιπόν να μείνουν στα βρώμικα σπίτια τους και μακριά από τον Παγασητικό».

News247.gr με πληροφορίες: από volosnow

Δες επίσης

Βόλος: Δωρεά οργάνων 60χρονου άντρα που πέθανε μετά από πτώση στο σπίτι του

Οι συγγενείς του 60χρονου άναψαν πράσινο φως για τη δωρεά οργάνων του δικού τους ανθρώπου. Ο Βόλος παρακολουθεί με ...

Αφήστε μια απάντηση