Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Ελλάδα / Νέο πολιτικό κίνημα από Βαρουφάκη; Οι 1101 υπόσχονται να αλλάξουν την κοινωνία

Νέο πολιτικό κίνημα από Βαρουφάκη; Οι 1101 υπόσχονται να αλλάξουν την κοινωνία

Μυστήριο και πολλά ερωτηματικά προκαλεί το βίντεο με τη “νέα κίνηση πολιτών 1101” που αναμένεται να “αλλάξει την κοινωνία”, όπως υπόσχεται το σχετικό βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου.

Στο βίντεο με τον τίτλο: “Οι 1101 έρχονται” που θυμίζει λίγο από τρέιλερ επιστημονικής φαντασίας, παρουσιάζονται πρόσωπα με τα μικρά τους ονόματα. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν ο πρώην ΥΠΟΙΚ Γιάνης Βαρουφάκης και ο ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης.

Το βίντεο ξεκινάει λέγοντας “Έρχονται και θα αλλάξουν τα πάντα οι 1101 την Κυριακή 1 Νοεμβρίου”, ενώ αφού παρουσιάζονται τα πρόσωπα αναφέρεται πως οι 1101 έρχονται “για να αλλάξουν τα πάντα στην κοινωνία, στην πληροφορία, στην ιστορία, στη δημοκρατία”.

Η “κίνηση των 1101” διατηρεί και επίσημη ιστοσελίδα έχει προκαλέσει πλήθος σεναρίων, με ένα από αυτά να κάνει λόγο για την προσπάθεια δημιουργίας πολιτικού κινήματος, με ανθρώπους από την κοινωνία, γεγονός που ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης επιθυμεί από καιρό και έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις του.

Δες επίσης

Προεκλογικό σόου πολιτικών με την Ολυμπιακή Φλόγα: Αντιδράσεις από αθλητές που αποκλείστηκαν

Σάλος έχει δημιουργηθεί με την Ολυμπιακή Φλόγα για τους Αγώνες του Παρισιού, καθώς πολλοί πολιτικοί και υπουργοί ...

Αφήστε μια απάντηση