Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2025
trikaladay.gr / Τοπικά / Νεκρός ο οδηγός του αυτοκινήτου που συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Τρικάλων

Νεκρός ο οδηγός του αυτοκινήτου που συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Τρικάλων

Δεν κατάφερε να κρατηθεί τελικά στη ζωή ο 52χρονος οδηγός το οποίος σήμερα το μεσημέρι τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε στην ε.ο Τρικάλων Ιωαννίνων στο Μουργκάνι.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Ι.Χ που οδηγούσε ο άτυχος 52χρονος, όπως κατέγραψε το trikaladay συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Τρικάλων στο Μουργκάνι.
Ο θάνατός του προήλθε κατά πάσα πιθανότητα από εσωτερική αιμορραγία

Στο Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας αναφέρονται τα εξής:
Σήμερα (16-09-2015) το μεσημέρι στο 30χλμ της Εθνικής Οδού Τρικάλων – Ιωαννίνων, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα, όταν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 52χρονος ημεδαπός, στο οποίο συνεπέβαινε 39χρονη ημεδαπή συγκρούστηκε με Δ.Χ. λεωφορείο που οδηγούσε 47χρονος ημεδαπός. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού και ο ελαφρύς τραυματισμός της συνεπιβάτιδας του αυτοκινήτου.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Τρικάλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων.

Δες επίσης

«Σκρέκας στο OPEN: Η Ελλάδα ξανακερδίζει την εμπιστοσύνη της Ευρώπης και στηρίζει τους πραγματικούς αγρότες»

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Σκρέκας, καλεσμένος στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» ...

Αφήστε μια απάντηση