Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2025
trikaladay.gr / Ελλάδα / Νεκροί σε τροχαίο ιερέας και ψάλτης μετά από κηδεία

Νεκροί σε τροχαίο ιερέας και ψάλτης μετά από κηδεία

Σοκ προκάλεσε στη Φθιώτιδα θανατηφόρο τροχαίο στο δρόμο Λαμίας – Δομοκού στο ύψος των Μεταλλείων του Δομοκού, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους ένας ιερέας και ένας ψάλτης, που μόλις είχαν τελέσει κηδεία στη Νέα Μάκριση και κατευθύνονταν στο κατάστημα όπου θα έπιναν καφέ.

Το Ι.Χ. βγήκε στο δρόμο Λαμίας Δομοκού και παρασύρθηκε από νταλίκα που κινείτο στο ρεύμα προς τον Δομοκό.

Το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών και οι δύο άνδρες εγκλωβίστηκαν μέσα σε αυτό. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και πυροσβέστες από τον Δομοκό. Λίγο αργότερα, έφτασαν και η 7η ΕΜΑΚ και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από τη Λαμία.

Κανείς όμως δεν μπορούσε να βοηθήσει τους δύο ηλικιωμένους, οι οποίοι είχαν ήδη εκπνεύσει.

Προανάκριση για τους λόγους που οδήγησαν στο δυστύχημα διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δομοκού.

Πηγή: lamiastar.gr

Δες επίσης

Δ. Παπαστεργίου: Ο νόμος για την “Ψηφιακή ενίσχυση της οδικής ασφάλειας” είναι μια μεταρρύθμιση που αφορά την προστασία της ανθρώπινης ζωής – Τα 8 σημεία της Αττικής που θα μπουν πιλοτικά κάμερες έως το τέλος του έτους

Μία νέα εποχή στην ενοποίηση και εκσυγχρονισμό των διαδικασιών που άπτονται της οδικής ασφάλειας στην ...

Αφήστε μια απάντηση