Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2026
trikaladay.gr / Ελλάδα /  Νέα καταγγελία για ξυλοδαρμό σε σχολείο – 7χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

 Νέα καταγγελία για ξυλοδαρμό σε σχολείο – 7χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Νέο περιστατικό εκφοβισμού κατά μαθητή από παιδί μεγαλύτερης τάξης σημειώθηκε σε δημοτικό σχολείο της Πάτρας.

Σύμφωνα με το patratora.news, θύμα ήταν ένα παιδί της πρώτης τάξης και δράστης ένας 11χρονος μαθητής της έκτης τάξης. Για άγνωστο λόγο οι δύο μαθητές τσακώθηκαν στο προαύλιο του σχολείου και ο 11χρονος χτύπησε τον 7χρονο.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή των Ζαρουχλεϊκων και ο 7χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Πηγή πληροφοριών: patratora.news

Δες επίσης

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Πρόγραμμα ψηφιακής εκπαίδευσης και ενδυνάμωσης πολιτών άνω των 65 ετών και ατόμων με αναπηρία

Πολίτες άνω των 65 ετών και άτομα με ποσοστό αναπηρίας ίσο ή άνω του 50%, ...