Κυριακή, 19 Απριλίου 2026
trikaladay.gr / Ελλάδα / Νέα αποχή των συμβολαιογράφων την Τετάρτη. Δεν θα γίνουν πλειστηριασμοί

Νέα αποχή των συμβολαιογράφων την Τετάρτη. Δεν θα γίνουν πλειστηριασμοί

Σε νέα αποχή προχωρούν οι συμβολαιογράφοι την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, όπως αποφάσισε η Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος.

Για μία ακόμα φορά, οι συμβολαιογράφοι ζητούν από την Πολιτεία να λάβει συγκεκριμένες αποφάσεις, προκειμένου να επιλυθεί το ζήτημα πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας και να διασφαλίσει τη νομιμότητα και την ομαλότητα της διαδικασίας.

Οι συμβολαιογράφοι αναμένεται να εκθέσουν τις απόψεις τους για το ζήτημα των πλειστηριασμών και για την περαιτέρω στάση τους το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Παρά την απόφαση για αποχή θα παρέχονται άδειες για την διεξαγωγή των άλλων πλειστηριασμών, εκτός των περιπτώσεων της πρώτης κατοικίας.

Δες επίσης

Κεφαλονιά: «Δεν είναι νοσηλεύτρια» – Αντίδραση εργαζομένων του νοσοκομείου για τις καταγγελίες μετά τον θάνατο της Μυρτούς, ΕΔΕ από τον Γεωργιάδη

Εντολή για τη διενέργεια ΕΔΕ έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μετά την ανακοίνωση που εξέδωσαν το Σωματείο ...

Αφήστε μια απάντηση