Σάββατο, 27 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Διατροφή / Μπιφτέκια… αλλιώς – Μέγα κόλπο με την τρύπα στον κίμα πριν το τηγάνισμα!

Μπιφτέκια… αλλιώς – Μέγα κόλπο με την τρύπα στον κίμα πριν το τηγάνισμα!

Το μπέργκερ είναι από τα πιο εύκολα και αγαπητά φαγητά. Σε όλους αρέσει το ζουμερό μπιφτέκι συνοδευμένο από λιωμένο τυρί μέσα σε καλοψημένα ψωμάκια. Μερικές φορές όμως χρειαζόμαστε μια αλλαγή στην συνταγή μας, ακόμα και στα αγαπημένα μας πιάτα.

Υλικά

  • μισό κιλό κιμά
  • κόλιαντρο
  • 1 μεσαίο κρεμμύδι
  • 2 αβγά
  • 1 κ.σ. Λάδι
  • 1 κ.σ. Μουστάρδα
  • αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

  • Ανακατέψτε τα υλικά σε ένα μικρό μπολ.
  • Πάρτε λίγο κιμά και ζυμώστε ένα μπιφτέκι.
  • Στην συνέχεια πάρτε ένα μικρό ποτήρι και χρησιμοποιήστε το για να ανοίξετε μια τρύπα στο κέντρο του μπιφτεκιού.
  • Προσέξτε το «δαχτυλίδι» να είναι αρκετά χοντρό, ώστε να μην διαλυθεί στο τηγάνισμα.
  • Το επόμενο βήμα θα απογειώσει το μπέργκερ σας.
  • Δείτε στο βίντεο τι κάνει ο Dave Hax και πώς να ετοιμάσετε το ολόκληρο το μπέργκερ.

tiphero.com

 

Δες επίσης

Όσπρια: Πώς τα μουλιάζουμε σωστά; Βάζουμε σόδα; Πότε αλατίζουμε; Πώς θα χυλώσουν τέλεια;

Το μούλιασμα Γιατί μουλιάζουμε τα όσπρια; Για να απορροφήσουν και πάλι το νερό που έχασαν ...